Sivut

sunnuntai 20. joulukuuta 2020

Kätevä irtoteejoulukalenteri Take T:ltä

Heips! Joululinjalla jatketaan tässäkin postuaksessa. Tällä kertaa esittelen tämän vuoden joulukalenterini, joka on Take T:ltä. Aleksin joulukalenteri on myös Take T:ltä, joten siksi kuvissa näkyy kaksi laatikkoa. Meinattiin täpärästi jäädä ilman näitä, sillä muistin kalenterien tilaamisen vasta viimeisen tilauspäivän jälkeisenä aamuna. Ei auttanut muu kuin laittaa kiireesti sähköpostia ja Take T:llä oltiin niin ihania, että tilaus järjestyi vaikka olinkin myöhässä.

Pahoittelut vielä alkuun huonoista kuvista, pimeä vuodenaika ja etelän lumeton talvi eivät tarjoa kunnollista valoa kuvaamiseen, eikä minulla ole ollut aikaa viritellä parempia kuvausolosuhteita.


Take T:n joulukalenteritarjonta oli toteutettu kivan modulaarisesti. Sisällön ja laatikon sai valita erikseen. Sisältöön oli vaihtoehtoina erilaisia kategorioita, kuten Aleksin valitsema kalliimmat maustamattomat teet ja minun valitsemani jokeri, jossa luukkujen sisällöt oli valittu koko Take T:n valikoimasta. Kalenteriin sai myös valita haluamansa pakkauksen kahdesta vaihtoehdosta. Hienommassa oli 24 kartonkista talon muotoista laatikkoa. Päädyimme kuitenkin simppelimpiin pakkauksiin eli laatikoihin, joihin teet on kätketty silkkipaperin alle.

Joulukalenterista paljastuu jokaiselle päivälle yksi maistelupussi, josta on yleensä saanut tehtyä noin 0,4 l haudutuksen. Siinä on siis joko reilusti itselle, tai yhdet kupilliset jonkun kanssa juotavaksi. Me olemme useimpina päivinä avanneet kalenterimme yhdessä ja katsoneet onko päivän tee sellainen mitä toinen haluaa myös maistaa.

Aleksin joulukalenteri, jossa on ollut vain kalliimpia maustamattomia laatuja, on ollut aivan loistava ja myönnän, että parina päivänä on iskenyt vähän teekateus. Jokeri-kalenterissa taas on ollut pääasiassa maustettuja teelaatuja, mutta myös maustettua rooibosta, matea sekä yrtti- ja hedelmähaudukkeita. Suurin osa on kumminkin olleet hyviä. Ihana juttu tässä kalenterissa on se, että nämä teet ovat Take T:n valikoimissa irtomyynnissä, joten mieluisia laatuja on helppo ostaa halutessaan lisää. Jokeri-kalenterin pohjalta ostoslistalle ovat päätyneet ainakin nämä (ja vielähän on muutama luukku avaamattakin):
  • Green Mango: vihreää teetä, sokeroitua papaijaa, aromia, mangon rakeita
  • Kultakarkkisade: mustaa teetä, kultaisia karamellin paloja, kultaisia sokerirakeita, aromia.
  • Mama is Back in Town: mustaa teetä, viinirypäleitä, punaherukkaa, sampanja-aromia
  • Earl Grey Organic: mustaa teetä ja luonnollista bergamottiaromia
  • Take T 3 vuotta: oolong teetä, Milky Oolong teetä, kvittenin paloja, kardemummaa, kanelia, kassiakanelia, neilikkaa, kurkuman paloja, luonnollista aromia
  • Pohjolan valkeat yöt: valkoista teetä, vihreää teetä, kanelia, mantelia, sitruunaruohoa, appelsiinin paloja, aromia, ruusun terälehtiä.

Onko sinulla tänä vuonna joulukalenteria?

2 kommenttia:

  1. Onpa hauskankuuloinen kalenteri, ja kätevää, ettei uusista suosikkimauista joudu luopumaan, vaan niitä voi sitten tilata lisää. 😄 Mulla on virtuaalinen joulukalenteri, joka on ollut ihan ok. Saan sellaisen aina lahjaksi ja aiempina vuosina on ollut kivempia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, on kyllä kiva homma, kun nyt on valmiiksi ostoslistaa odottamassa sitä, että teevarasto hupenee :) Virtuaalinen joulukalenteri kuulostaa mielenkiintoiselta! Itselläni ei ole sellaista koskaan ollut, mutta ihan varteenotettava vaihtoehto, jos joskus ei löydy kiinnostavaa teejoulukalenteria :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥