Sivut

lauantai 26. joulukuuta 2020

Korppeja ja pörröisiä koiria joulukorteissa

Hyvää tapaninpäivää ja toivottavasti teillä kaikilla sujui joulu mukavasti! Vietin jouluaaton ja joulupäivän vanhempieni luona, mutta minulla on vielä joulunviettoa edessäkin maanantaina työpäivän jälkeen, sillä emme ole Aleksin kanssa päässeet vielä viettämään yhteistä joulua hänen työvuoroistaan johtuen. Erikseen sovittu päivä meidän yhteiselle joulullemme on jo aiemmilta vuosilta rutiinijuttu, joten se ei sinällään harmita.


Nyt kun lahjat ja valtaosa korteista on oikeissa osoitteissaan, uskaltanee julkaista jo kuvia tänä vuonna tekemistäni joulukorteista. Niistä yksi on yhä matkalla Britteihin ja on oletettavasti jossain rekkajonossa jumissa. Se ei kuitenkaan esiinny näiden kuvien pääroolissa, joten yllätys ei mene pilalle.

Tylsyyksissäni aloitin korttien askartelun jo toukokuussa, mutta pitkän tauon vuoksi loppujen korttien kanssa tuli silti kiire. Tänä vuonna halusin tehdä jokaiseen korttiin jotain saajalleen personoitua, joten piirsin kutakin korttia varten eläimen, joka oli saajalleen jotenkin tärkeä tai muuten osuva. Mukaan korttien kuvituksiin pääsi mm. korppi ja pörröisiä lemmikkikoiria.

Millaisia joulukortteja lähetit tai sait tänä vuonna?

8 kommenttia:

  1. Vau, noi kortit on upeita! 😍😍😍 Mulla ei ole ollut tapana lähetellä kortteja, mutta sain tänä vuonna kaverilta kortin, jossa kerrottiin jostain kummallisista ja makaabereista vanhoista suomalaisista jouluperinteistä. Se oli hieno. 😄 Jos keksisin hauskoja ideoita kortteihin ja olisin kätevä käsistäni, voisin intoutua enemmänkin korttien lähettelyyn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Kuulostaa aivan huikealta tuo kaveriltasi saatu joulukortti!

      Poista
  2. Eikä, miten ihania joulukortteja ♥ Mulla on jotenkin mennyt ihan ohi että piirrät noin hyvin, toivottavasti näitä näkee jatkossakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Nykyään aikaa ja intoa piirtämiseen löytyy melko harvoin, mutta voisihan näitä mielellään yrittää tehdä useamminkin ja laittaa tännekin näytille :)

      Poista
  3. Nää oli kivoja! Pitää ensvuonna ryhdistäytyä itekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit! Joulukorttien tekeminen on aika hauskaa - kunhan vaan aloittaa ajoissa :D

      Poista
  4. Onpas suloisia ja uniikkeja kortteja! <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥