sunnuntai 7. helmikuuta 2021

Tammikuun parhaat 2021

Tammikuun loppu ja helmikuun alku menivät niin vikkelästi, että eilinen Teen päiväkin jäi blogissa ihan huomioimatta. Tämä Tammikuun parhaat -postaus tuntui jotenkin ihan erityisen vaikealta tehdä, sillä en edes muista, että olisin edes tehnyt tammikuun aikana paljoakaan mitään mainitsemisen arvoista. 


Nord-T:n Oslo oli tammikuussa kovassa kulutuksessa, sillä maustamattoman mustan teen himo ei ole vieläkään laantunut. Oslo on laadukasta luomuteetä Yunnanista kiinasta ja sen maku on täyteläinen ja hunajakennomaisen makea. Tätä postausta kirjoitellessa muuten törmäsin tietoon, että Nord-T on lopettanut toimintansa. Erittäin harmillista, sillä varsinkin heidän maustetut laatunsa olivat poikkeuksellisen laadukkaita yleiseen tarjontaan nähden.

Järjestin ruokailun vanhemmilleni tammikuun alussa. Idea lähti siitä, kun he eivät ole uskaltautuneet pandemian vuoksi kunnolla ravintolaan syömään lähes vuoteen ja halusin ilahduttaa heitä. Halusin sitten leikkiä heille ravintolaa  lähetin heille menunkin ennakkoon. Alkupalaksi oli patonkia ja hummusta, pääruoaksi kermaista kanapastaa ja jälkkäriksi porkkanakakkua.

Makuuhuoneen tapentointi saatiin viimein aikaiseksi. Harmaata kalkkimaalia imitoiva tapetti oli tosiaan ostettu jo lokakuussa, mutta se pääsi vasta tammikuussa seinälle. Muutamat kohdistukset sössittiin, mutta kuvio antoi onneksi paljon anteeksi. Ollaan loppututulokseen varsin tyytyväisiä. Makkari näyttää nyt jo uuden tapetin myötä ihan erilaiselta, mutta on vielä keskeneräinen. Ajatuksena olisi tehdä makuuhuoneen uudistamisesta ihan oma postauksensa kevään aikana.


Miten sinun tammikuusi meni?
(Tammikuusi on muuten sanana semmoinen, mikä aiheuttaa minussa hihittelyä :D)

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo kotiravintola idea! Kiva tapa ilahduttaa läheisiä. :) Mun tammikuu meni tosi nopsaan, ihanaa että sain nauttia koko kuun talvisista keleistä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tammikuu oli kyllä jotenkin ihan supervikkelä (kuten myös helmikuukin)! :D Ihanaa että sait tammikuun talvisäistä kaiken riemun irti <3

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥