Sivut

lauantai 6. marraskuuta 2021

Lokakuun parhaat 2021

Lokakuu on yleensä suosikkikuukausiani, mutta tänä vuonna se ei yltänyt tutulle tasolleen. Kuukauden aikana ei tapahtunut mitään dramaattisia vastoinkäymisiä, mutta moni asia tuntui sujuvan vaan jotenkin todella tahmeasti. Onko teillä ikinä tämmöistä oloa? Nillityksestä huolimatta kuukauteen mahtui kivojakin juttuja, joten hypätään pidemmittä puheitta niiden pariin.


Lahja Lontoosta
Rakas ystäväni S lähetti minulle Lontoosta kaverinsa kautta halloween-lahjan, johon kuului valtava törpöllinen ihanaa Bird & Blendin Spiced Pumpkin Pie -teetä! Tämä tee on niin tavattoman hyvää ja kaiken kukkuraksi siinä on söpöjä kurpitsa- ja lepakkoströsseleitä. Teellä on myös hieno peltipurkki, jonka kuviointi henkii syksyistä mystiikkaa. Teen lisäksi sain ihanan valosarjan, jossa on hymyileviä kurpitsoita! Se on nyt koristanut meidän tv-tasoamme.

Loma
Lokakuun viimeinen viikko oli minulla lomaa, ja otin siitä kaiken ilon irti. Nautin hitaista aamuista, askartelin ja ulkoilin paljon.

Minireissu
Teimme lomalla Aleksin kanssa minimatkan Helsinkiin, josta olimme varanneet yhdeksi yöksi hotellihuoneen. Ekan päivän tekemisiin kuului Luonnontieteellisen museon kiertäminen, josta ehdittiin tosin katsomaan vain puolet. Suomen luonto-, Maailman luonto sekä Elämän historia -näyttelyt olivat tosi upeita, ja niiden parissa vierähti paljon aikaa. Museoinnin lisäksi tulopäivänä käytiin Pumpkin Spice Latella, Lushilla sekä ystävien kanssa syömässä. Illalla tehtiin hotellissa molemmille rentouttavat kylvyt Lushin kylpypommeilla. Seuraavana päivänä vuorossa oli sitten lähinnä ostosten tekemistä, lisää Pumpkin Spice Lattea, lounas ja junamatka kotiin. Tämmöinen pienikin matka oli kivaa vaihtelua meneillään olevista taloyhtiön remonttikuvioista väsyneille aivoille!

Secret Pumpkin
Meillä oli blogituttujen kanssa Secret Santa -idealla toimiva Secret Pumpkin -lahjarinki. Ideana oli, että jokaiselle arvotaan yksi toinen osallistuja, jolle pitää keksiä lahja. Lahjan saaja taas ei tiedä, keneltä lahjaa odottaa. Minulle arvontakone valitsi Hiidenneidon ja oli niin kivaa keksiä hänelle yllätystä! Harvemmin nimittäin pääsee mitään kovin alternatiivista kääräisemään pakettiin. Oma salainen kurpitsani oli Dekadentti Irvikissa, jolta sain lepakkokuvioisia servettejä, halloween-teemaisia arskartelutarvikkeita sekä kynttilän. Kiitokset vielä kertaalleen kaikille osallistujille, otetaan tämä ensi vuonna toivottavasti uusiksi! <3 Tässä vielä lista muista tähän Secret Pumpkiniin osallistuneista blogeista:

Kirppislöydöt
Vietin lokakuussa ihanan viikonlopun vanhempieni luona. Viikonlopun aikana kiertelimme muutaman kirppiksen, ja tällä kertaa satuin olemaan tosi onnekas! Mukaan tarttui kaunis keraaminen talon muotoinen tuikkuteline, joka on valmistettu Suomessa ja sattui olemaan täydellisen värinen kotiimme. Lisäksi ostin hieman kolhiintuneen Maria Drockilan kynttilän, poronsarven sekä kauan kylppäriin kaipaamani tekokasvin. Tekokasvi lienee Ikean ja se oli peräti 2 € uutta vastaavaa kalliimpi, mutta koska sellainen oli ollut ostoslistalla jo yli puoli vuotta ja Ikeaan meneminen tuntuu aina niin vaivalloiselta, niin ostin sen siitä huolimatta.


Millainen sinun lokakuusi oli?

4 kommenttia:

  1. Minilomat on kivoja! Olisipa ihanaa pitää museopäivä Helsingissä, ehkä sitten seuraavalla kerralla, kun siellä päin liikun.

    Vaikeaa kuvailla omaa lokakuuta, se meni jotenkin superäkkiä ohi. Ainakin lokakuu oli hyvin blogintäytteinen ja siihen mahtui paljon kaikenlaisten kivojen diy-projektien tekemistä ja Halloweenin fiilistelyä ja viettoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi ihanaa, että ehdit käyttämään lokakuussa niin paljon aikaa blogin parissa ja muutenkin fiilistelemään halloweenia! :) Muutamia diy-projekteja pitäisi taas itsekin laittaa tulille.

      Poista
  2. Kivoja asioita löytyy sinunkin lokakuusta! Täytyykin ehdottaa miehelle tuota luonnontieteellistä museota, en ole itsekään siellä käynyt vaikka paikallisia olen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luonnontieteelliselle museolle ehdottomasti iso suositus! Siellä on ihan valtavasti nähtävää :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥