lauantai 4. joulukuuta 2021

Marraskuun parhaat 2021

Marraskuu, minne menit? Vastahan juuri kirjoittelin lokakuun parhaista jutuista.

Marraskuu oli työkiireiden värittämä, koska kuukauteen mahtui paljon kampanjatekemistä. Sen vuoksi puolet kuukaudesta kului niin, ettei sillä vähällä vapaa-ajalla tullut tehtyä mitään järkevää ja kertomisen arvoista. Joululahjatkin ovat vielä suurimmilta osin ostamatta, joka ei ole ollenkaan itseni tapaista. Yleensä minulla on kaikki lahjat ostettuna jo marraskuuhun mennessä. Tilanne varmaan ahdistaisi, jos jaksaisi ahdistua. Tältäkö tuntuu aikuisuus?

Puolison tekemät Pumpkin latet

Kuten sanottua, marraskuu oli tosi hektinen töissä. Teen edelleen pääasiassa etätöitä, ja Aleksi piristi kotikonttorin iltapäivää monesti tekemällä minulle herkullisen Pumpkin laten. Yleensä juoma oli viimeistelty kermavaahdolla ja strösseleillä tai kanelilla. Silkkaa söpöyttä! Tämmöisestä huomioimisesta tuli niin hyvä mieli.

Pikkuhiljaa valmistuva julkisivuremontti

En muista olenko maininnut tästä blogissa aiemmin, mutta taloyhtiössämme on ollut julkisivuremppa syksyn ajan. Rakennustelineet olivat peittäneet valtaosan ikkunoistamme, mutta nyt ne ovat vihdoin poissa! Nautin täysin rinnoin ikkunoista sisään tulvivasta valosta, siitäkin huolimatta että nyt mennään kohti vuoden pimeintä aikaa.

Isänpäivä porukoilla

Kyläilin isänpäiväviikonloppuna vanhempieni luona, ja meillä oli tosi kivaa yhdessä. Isänpäivää juhlistettiin kiinalaisessa ravintolassa käymällä ja heidän kotonaan kakkukahveilla sunnuntaiaamuna. Iskälle lahjaksi olin kääräissyt pakettiin konvehteja ja uudelleen maalaamaani Aarikkaa.

Talvinen sisustaminen

Hankalan tuntuisen halloween-kauden jälkeen toivotin talven ja joulun innolla kotiini. Työkiireistä huolimatta kerkesin koristelemaan olkkaria kohti talvimoodia. Tykkään aivan hurjasti meidän tv-tason koristuksista, jotka onnistuivat nyt mielestäni edellisvuotta paremmin. Yhtenä elementtinä siellä on Lokakuun parhaat -postauksessa hehkuttamani kirppislöytö, joka on talon mallinen keraaminen tuikkuteline. Täytynee tehdä kauden sisustuksesta vielä erillinen postaus! Meillä on muutenkin alakerran sisustus muuttunut hieman sitten viime vuoden joulukuvien.


Miten sinun marraskuusi meni?

2 kommenttia:

  1. Tommonen taloyhtiön remppa voi olla tosi masentava kun ei oikeasti näe pihalle jos on seinät ja pinnat hoidossa. Nyt onneksi pääsette taas katselemaan pihalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tämä remppapressujen ja -telineiden lähteminen oli kyllä ihan valtava helpotus!

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥