Sivut

sunnuntai 24. huhtikuuta 2022

30

Täytin tällä viikolla pyöreitä vuosia, ja sitä juhlistettiin parina päivänä. Varsinainen syntymäpäivä oli torstaina, jolloin Aleksilla oli työvuorotoiveistaan poiketen ilta- eikä aamuvuoro, joten ei päästy synttäreiden merkeissä ulos syömään. Päivä sujui onneksi minulla kivasti itseksenikin. Aamu alkoi Laventeli Earl Greylla, päivälliseksi tilasin kotiin pizzan lempparitäytteilläni ja illalla käytiin lähellä asuvan työkaverin kanssa kilistelemässä kuoharilaseja paikallisessa kahvilassa.


Minulla ei ole ollut vuosikausiin sellaisia syntymäpäiväjuhlia, joihin olisi kutsuttu kavereita ja joita varten olisi koristellut kotia. Onneksi koronakriisin osalta nyt ollaan siinä tilanteessa, että koko lähipiirillä on rokotteet otettuna, joten uskalsi ylipäätään suunnitella jonkinlaiset pippalot. Pidin ystävien kesken synttärijuhlat eilen lauantaina, ja meitä oli kiva 8 hengen porukka. S oli tullut juhlistamaan syntymäpäivääni Lontoosta asti, mikä teki minut todella onnelliseksi. Ilta sujui mukavasti herkutellen ja nauruitkut silmissä Piirrä ja arvaa -peliä pelaillen.


Juhlien herkkutarjonnasta löytyi suolaisena pääruokana kana caesar salaattia sekä pekonipatonkia ja synttärikakkuna porkkanakakku. Lisäksi tarjolla oli kuppikakkuja valkosuklaalla ja salmiakkijauheella ja muuta suolaista ja makeaaa naposteltavaa. Annoin juhlasuunnitelmien osalta mieleni mennä omia reittejään, joten kuppikakut oli koristeltu pääkalloilla, tarjolla oli Spooky Oreos -keksejä ja soittolistalta löytyi kaikkea Ghostista Pokemon-tunnariin.

Juhlia varten pääsi myös perusteellisen siivouksen lisäksi koristelemaan kodin. Yllätyin kovasti, kuinka juhlavan meidän alakerrasta sai vain 15 eurolla! Mustavalkoiset paperiruusukkeet toivat kivaa Tim Burton -fiilistä ja hopeinen sekä ruusukultainen serpentiini lisäsivät hieman hohtoa. Onneksi viikon päästä on vappu, joten sen varjolla voidaan pitää näitä koristeita esillä pidempään.


Tämän viikon aikana minua muistettiin myös mitä ihanimmilla lahjoilla. Kukkapuskista voiton vei floristiystäväni tekemä kimppu, joka on kuvassa keskimmäisenä. Noin upeaa jälkeä tulee, kun ammattilaisella on vapaat kädet! Ihan uskomatonta! Lisäksi haluan pointata lahjojen joukosta Eniltä saamani upean lasisen noitapallon, jollaisista en tiennyt tätä ennen. Noitapallo juontaa siis juurensa vanhaan englantilaiseen perinteeseen. S toi Lontoosta herkullisen tuoksuista teetä ja teeleipiä, jotka ovat upeissa peltirasioissa - ja molemmissa on mukana laventelia, joka on lemppariani. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, sain Aleksilta ja hänen perheeltään lahjarahaa, jolla laittaa kotitoimistoa kuntoon tai ostaa uusi laukku tai kamera.


Lämmin kiitos vielä kaikille juhliin osallistuneille tai muutoin minua onnitelleille. Teitte tästä ihan parasta. Upeaa huomata, että on onnistunut ympäröimään itsensä noin ihanilla tyypeillä. Tästä on hyvä jatkaa uudelle vuosikymmenelle. ♥

6 kommenttia:

 1. Paljon onnea <3 Ihanan näköiset herkut ja koristeet tuo mieleen 1920 luvun Gatsby juhlat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Oli kyllä kiva pitää kerrankin juhlat, joissa pääsi ihan kunnolla koristelemaankin ja taitaa noissa kyllä jotain pientä Gatsby-vibaa ollakin nyt kun miettii :)

   Poista
 2. Oli ihan mahtavaa! Kiitos, kun kutsuit! 🧡😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihan parasta! Kiitos että kerkesit mukaan! <3

   Poista
 3. Onnittelut vielä kolmekymppisten johdosta :) Kauniita koristeita ja lahjoja!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥