Sivut

sunnuntai 8. toukokuuta 2022

Huhtikuun parhaat 2022

Huhtikuu oli minulle paras kuukausi pitkään aikaan, siitä kuun alkupuolen takatalvestakin huolimatta. Sain nauttia 11 päivän mittaisesta lomasta sekä juhlahumusta. Huhtikuun synttäriputken starttasi viime vuoden uusi tulokas, eli veljeni tytär, jonka lisäksi syntymäpäivää huhtikuussa juhlivat sekä vanhempani että minä. Oli ilo huomata kahden vuoden koronakuvoiden jälkeen, että kaikkien synttäreitä pääsi viimein viettämään normaalisti. Kolmikymppiset eivät myöskään tuoneet mukanaan mitään kriisiä, vaan nyt on oikeasti todella hyvä olla.

Kokeilin tähän kuukauden parhaat -postaukseen muuten nyt ensikertaa puhelimen kuvista koostettuja kollaaseja. Kertokaa mitä tykkäätte! Voisiko tämä olla jatkossa kuvitustapa kuukauden kohokohdille? Ekassa kollaasissa on muuten kuva minusta pienenä poseeraamassa veljen konfirmaatiopäivänä pupupehmo pääni päällä sekä kuva minusta 30-vuotispäivänäni saman pupun kanssa. 

Uusi työtuoli

Uusi työtuoli oli syntymäpäivälahja itseltäni minulle ja se haettiin kotiin juuri lomaa edeltäneen työpäivän jälkeen. Olin miettinyt tuolin vaihtoa jo reilun vuoden verran. Vanha työtuoli oli ihan kiva, mutta nykyään kun teen pääasiassa töitä kotona, ei se tarjonnut riittävästi erilaisia säätövaroja ja mukavuutta. Yritän muutenkin panostaa tänä vuonna enemmän etätyöpisteen viihtyisyyteen, joten tämä oli nyt sillä matkalla ensimmäinen askel.

Uusi työtuoli löytyi Iskun yrityspuolen mallistosta, josta kuluttaja-asiakkaidenkin on mahdollista osaa tuotteita. Palvelu oli koko ajan super ystävällistä ja kaiken kukkuraksi tuoli on valmistettu Lahdessa. Olen tähän tuoliin nyt aivan rakastunut ja kroppa kiittää. Hyvästi kipeät jalat ja väsynyt selkä!

Päivä Helsingissä

Lomatekemisiini mahtui paljon kaikkea mukavaa, kuten kasvo- ja jalkahoidossa käynti. Yksi loman kohokodista oli yksin Helsingissä viettämäni päivä. Ennen Helsingin keskustassa tuli ravattua harvase päivä, mutta viime aikoina shoppailureissut sinne ovat olleet harvinaista herkkua. Nautin siis täysillä siitä, että sain pörrätä juuri niissä kaupoissa joissa huvitti - mm. kivikaupassa, Mujilla, Dayssa, Demmersillä ja Room 32:ssa. Välissä kävin tankkaamassa Pupulla sekä Starbucksilla. Päivä oli mitä mainioin ja tein myös ihania ostoksia. Pääsin hetkeksi kiinni siihen aarrejahti-fiilikseen, jollainen shoppaillessa on joskus ollut.Synttärijuhlat

Huhtikuun isoin juttu oli tietenkin 30 v. syntymäpäiväni, josta postailinkin viimeksi. Minua muistettiin ihanasti pitkin viikkoa ja varsinaiset juhlat vietettiin viikonloppuna meillä ystävien kesken. S oli tullut Lontoosta asti mukaan juhlimaan ja muutenkin kaikkien ihanien tyyppien läsnäolo teki minut niin onnelliseksi. Kiitos vielä kaikille! <3

Kirppislöydöt

Tein ihan kuun lopussa muutaman mainion kirpparilöydön. Niistä ei nyt valitettavasti ole kuvia, mutta löysin siis pari kivaa Indiskan vaatetta, kauniin simpukan, Starbucksin joulumukin sekä viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Sami Rinne Designen Lepakko-kuvun, joka maksoi vain 5 euroa! Yritän saada näitä ihanuuksia sisällytettyä ainakin tuleviin sisustuspostauksiin mukaan.

Miten siellä sujui huhtikuu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥