Sivut

sunnuntai 22. toukokuuta 2022

Loppuneet kosmetiikkatuotteet 2022 #2

Heipsan ja aurinkoista sunnuntaita kaikille! Ainakin täällä Uudellamaalla kevät otti tällä viikolla valtavan harppauksen eteenpäin, mikä piristää kovasti. Toisaalta nyt kelien lämmettyä heräsin taas siihen, että minulla on ihan liian vähän kauteen sopivia takkeja. Kevyelle lenkkitakille sekä uudelle bleiserille olisi ainakin tarvetta. Mitäs sinne kuuluu?

Mennään pidemmittä puheitta tutkailemaan taas loppuneiden kosmetiikkatuotteiden arvosteluja. Mukana on tuotteita helmikuun alusta tänne toukokuun loppupuolelle asti ja yhteensä 16 tuotetta tai testeriä peräti 11 eri brändiltä.

Lempparituotteeni merkitsin tuttuun tapaan nimen lopussa olevalla sydämellä.

Lush Pumpkin spice saippua 
Pumpkin spice oli nimensä mukaisesti mausteisen, makean ja herkullisen tuoksuinen saippuapala. Ostaisin uudelleenkin! (Ja voi miten tätä muistellessa alkoi tekemään mieli Starbucksin PSL:ää.)

Lush No drought (testeri) 
Minulla on itseasiassa No droughtia jo täysikokoinen tuote käytössä, mutta yhden tilauksen mukana tupsahti siitä testerikin. Tämä kuivashampoo tuoksuu pirteästi limeltä ja greipiltä. Ponnekaasuttomuudesta plussaa, mutta toisaalta tällä on myös helppo sotkea mustat vaatteet, jos tuotetta levittää hiuksiin hutiloiden. Kiireettöminä hetkinä No drought on kuitenkin tosi kiva. Tulen varmaan jatkossakin tekemään niin, että kaapista löytyy sekä tämä Lushin No drought että Batisten kuivashampoo.

Lush Yog Nog suihkugeeli 
Tämä oli rakkautta ensi nuuhkaisulla. Yog Nogin tuoksun ytimessä on mausteneilikka, jota karamellimaiset nuotit pehmentävät. Kimallusta oli myös reilusti. Parasta!

Four Reasons Moisture conditioner 
Suosikkihoitoainetta loppui taas yksi puteli. Seuraavaksi lähti kokeiluun saman sarjan Ultra moisture conditioner. (Rakastan muuten tätä Four Reasonsin tuotteiden uutta ulkoasua.)

Flow Cosmetics parfyymiöljy-testerit
Flow Cosmeticsin parfyymiöljyt ovat aromaterapeuttisia ja niiden sanotaan hoitavan chakroja. Ne ovat aika tyyriitä (~40 €/10 ml), joten onneksi niistä voi ostaa testerit ennen isompaa ostopäätöstä. Chakrahommiin kantaa ottamatta, arvioin nämä nyt vain tuoksun perusteella:

  • 5/5 One with Universe: Tämä oli ihana. Raikas ja hieman sitruunakarkkia muistuttava.
  • 4/5 True Expession: Raikas, yrttisen makea, tosi miellyttävä.
  • 3/5 Solid Roots: Lempeä ja kodikas, mutta ehkä vähän liian mieto tuoksu.
  • 3/5 Good Vibrations: Appelsiiniöljyn tuoksu oli aika hallitseva. Peruskiva.
  • 2/5 Flowing Emotion: Miellyttävän pirteä hedelmätuoksu, joka ei kuitenkaan kestänyt kauaa.
  • 2/5 Spirit Awakens: Yrttinen ja kotoisa, mutta saippuainen pohjanuotti voimistui ajan mittaan.
  • 1/5 Touch of Love: Aluksi raikkaan ruusuinen, mutta kehittyi muistuttamaan vanhanaikaista wc-raikastinta.
One with Universen tai True Expressionin saattaisin joskus ostaa jos hinta sattuu olemaan sopiva.

Lavera Eyebrow pencil sävyssä Blonde 02 
Tässäpä paras kulmakynä vähään aikaan ja vieläpä edullista luonnonkosmetiikkaa. Sävy Blonde 02 on juuri täydellinen kylmänvaaleille hiuksilleni. Monesti vaaleanruskeat kulmakynät tuppaavat olemaan liian lämpimän sävyisiä.

Lumene Color correcting cream meikkivoide sävyssä Ultra light 
Tuubillinen tätä lempparia kului taas loppuun. Minulla oli hiljattain pieni kyllästyminen tähän, mutta nyt se on haihtunut. Kesäksi sitten käyttöön kuitenkin jokin kovemmilla suojakertoimilla oleva tuote.


L'Occitane Dry skin foot cream 
Sanottakoon tähän alkuun, että minulla on vaativat jalat. Niihin tulee helposti kovettumia, jotka halkeilevat joskus jopa haavoille. Tämä L'Occitanen jalkavoide sisältää kosteuttavaa sheavoita sekä rauhoittavaa laventelia. Ihana tuoksu iltarutiineihin, ja tässä kosteustehokin alkoi olemaan kohdallaan, kun vaan muisti rasvailla jalat lähes poikkeuksetta joka ilta. Voisin ostaa uudelleenkin, mutta jatkan vielä muidenkin merkkien testailua jotta löytyisi se täydellinen.

Oriflame Festive Wonder Land käsivoide
Tämä oli ihanasti omenan tuoksuinen kevyt käsivoide. Varsin kiva tuoksu ja nopeasti kuivuva koostumus, vaikka Oriflame ei yleisesti ottaen lempparibrändeihini kuulu. Ompputuoksuja on yleisesti ottaen ihan liian vähän tarjolla.

Blistex Bliss Flip Soft & Silky huulivoide
Nämä yhdellä kädellä avattava huulirasvapakkaukset taisivat olla juttu joskus 3 vuotta sitten? Tämä on oli ihanan tuoksuinen, mutta pakkaus ei ollut yhtä kätevä kuin miltä mainoksissa näytti. Pudotin tämän nimittäin useita kertoja, kun yritin flipata pakkausta auki yhdellä kädellä.

Yves Rocher Mango coriander body lotion
Tässä vartaloemulsiossa oli kiva raikas mangon tuoksu ja helpotuksekseni korianterin tuoma twisti ei ollut hirveä. Kuivuu iholle nopeasti ja kosteutusteho ok. Ei kuitenkaan niin kiva, että ottaisin asiakseni tilata tätä ja lisäksi koostumuksessa on näemmä edelleenkin muovia kun tsekkasin Yves Rocherin verkkokaupasta.

Natura Siberica Exfoliating face scrub
Vihdoinkin tämä loppui! Ostin vahingossa tämmöisen rakeisen naamakuorinnan vuonna 2018, vaikka tuote on tarkoitettu öljyiselle iholle ja omani on sen vastakohta. Lisäksi rakeet olivat liikaa ruusufinniin/podiin taipuvaiselle iholleni. Käytin tämän siis kroppakuorintana, johon se oli ihan ok.

Lush Angels on Bare Skin (testeri) 
Angels on Bare Skin -tuoreputsari sisältää syväpuhdistavaa kaoliinisavea, ihoa tasapainottavaa laventelia sekä rauhoittavaa ruusua. Tuote on myös hieman mekaanisesti kuoriva, jonka vuoksi tämä epäilytti ensin kovasti, mutta tämä olikin juuri sopivan hellä jopa useamman kerran viikossa käytettäväksi. Jatkoon!

Lumene Tyyni tasapainottava kosteusemulsio (testeri)
Miellyttävä ja mieto koivun tuoksu. Emulsio sujahti ihoon hetkessä jättäen mattaisen pinnan. Tämä on tarkoitettu epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle, kun taas oma ihoni on kuiva ja herkkä. Testeristä riitti pariin käyttökertaan joina tämä oli jees, mutta pitkäaikaisessa käytössä kosteusteho ei varmaan riittäisi minulle.

Lumene Tyyni tasapainottava seerumi (testeri)
Testeristä riitti kolmeen käyttökertaan, ja seerumi tuntui ihan kivalta. Toistan kuitenkin samat ihotyyppi-pointit kuin kosteusemulsion kohdalla.

Nourish London Probiotic multi-mineral repair mask (testeri) 
Käytin tämän testerin kasvoille jätettävänä naamiona ja ihastuin kovasti. Ainesosissa on mukana laventelinkukkaöljyä, joka tuo tuotteeseen aivan ihanan tuoksun. Naamio tuntui tekevän sen mitä lupasikin, eli hoitaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Ostoslistalle meni!

Löytyikö tästä postauksesta jotain sinulle tuttuja tuotteita?

2 kommenttia:

  1. Ihania loppuneita! Four Reasons Mositure sarja on ihana ja mielestäni todella herkullisen tuoksuinen! Sain itsekin ostettua kaksi tuotetta Lushilta testiin pari viikkoa sitten ja olen onnellinen siitä, haluaisin käyttää enemmän brändin tuotteita :) Ostin juuri Lumenen CC:n kesäksi, kun toisessa meikkivoiteessa ei ollut ollenkaan aurinkosuojaa. Käytän kesällä joko primeriä 30spf tai aurinkorasvaa 50spf alla, joten tuon Lumenen 20spf on juuri sopiva siihen päälle :) Loccitanen tuotteita myös tahtoisin ehdottomasti ostaa enemmän käyttöön, rakastan brändin tuotteita! Kivasti kertyneitä loppuneita, tuttuja oli tosiaan muutamat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Four Reasonsin tuotteet on kyllä ylipäätäänkin tosi ihanan tuoksuisia! Itse olen ainakin ihan totaalisesti hurahtanut Lushiin kuten näistä postauksistakin on varmaan helppo huomata, joten pidä varasi - Lush saattaa viedä mennessään :D Kesäisin on kyllä super tärkeää kiinnittää huomiota ihon suojaamiseen :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥