Sivut

sunnuntai 26. kesäkuuta 2022

Kuulumisia ja Kumpi vai kampi? -kesähaaste

Huh mikä helle starttasi nyt juhannuksen kieppeillä! Täällä Etelä-Suomessa päivälämpötila huitelee tänään jossain 30 asteen yläpuolella, joka ei ole ollenkaan minun juttuni. Kuumista keleistä huolimatta ollaan kuluneen viikon aikana huhkittu pihalla kovasti uuden perennapenkin parissa. Osa istutustöistä on jo tehty, mutta puolet on vielä tekemättä ja keijunkukkaa täytyy vielä käydä ostamassakin. Viikon tai parin päästä luvassa saattaa olla pihapostaus!

Tämän postauksen kuvissa ollaan kuitenkin vielä sisätiloissa. Ruokapöydän alue on sisustuksellisesti yksi lemppareistani meillä. Siinä on esillä paljon mielenkiintoisia esineitä, mutta sen värimaailma on silti harmoninen.  Viime kuussa ostamani padan muotoinen kukkaruukku jämähti pöydälle lopullista paikkaansa odotellessaan. Nyt se luo kallojen ja muiden koristeiden kanssa hieman noitamaista tunnelmaa.

Halusin kovasti nyt keskikesän kunniaksi toteuttaa kesäisen haastepostauksen ja pienellä penkomisella Moonshaped Little Box -blogista bongasin viime kesältä Kumpi vai kampi? -kesähaasteen. Tässä on siis kahdeksan kesäistä kysymystä. Kesäisiä haasteita ei ole tainnut aiemmin blogissani näkyä, joten pääsette nyt oppimaan minusta taas hitusen lisää.


1. Kaupunki- vai maalaismaisema?
Maalaismaisema ja sen äänimaailma on rentouttava ja siitä nauttiminen tietyissä määrin kuuluu minunkin kesääni. Olen kuitenkin hyttysallergioineni enemmän urbaanin ympäristön eläin.

2. Parveke- vai riippukeinupäikkärit?
Parveke. Hommattiin hiljattain parvekekalusteet ja niitä ensikertaa testaillessa tuntui jopa siltä, että siihen voisi nukahtaa.

3. Pehmis vai jäätelöpallo?
Tämä oli vaikea kysymys! Mietin tätä nyt jäätelökioskin kannalta ja valitsen siellä yleensä aina kahden maun pehmiksen, koska syöntivalmista pehmistä ei saa ostettua ruokakaupoista.

4. Bikinit vai kokouimapuku?
Minulla taitaa olla jo neljän vuoden talviturkit heittämättä. Tällä hetkellä vaatekaapista löytyy vain yhdet bikinit enkä tiedä niidenkään sopivuudesta enää. Jos nyt menisin uikkarikaupoille, niin yrittäisin varmaan etsiä kokouimapuvun tai vähän peittävämmän kaksiosaisen.


5. Kukkamekko vai kesähaalari?
Kukkamekko, kiitos! Musta tausta ja jotain kivan värisiä ei liian isoja kukkasia siihen.

6. Pyörä- vai veneretki?
En ole koskaan oikein päässyt veneilyn makuun, eikä etenkään aikuisena ole tullut veneiltyä, joten valitsen pyöräretken.

7. Kesä yksin vai yhdessä?
Sosiaalisena introverttina koin tämän kysymyksen oudoksi. Vuodenaika ei ainakaan minulla vaikuta siihen, minkä verran kaipaan kohtaamisia. Oman ja yhdessä vietetyn ajan on oltava kesälläkin balanssissa, jotta olen onnellinen.

8. Seikkailut vai suunnitelmat?
Suunnitelmat. Olen huono tekemään asioita spontaanisti. En kuitenkaan halua tupaten täyteen suunniteltua kalenteria, vaan tekemisten välille täytyy jäädä aikaa olemiselle.


En nyt haasta ketään, mutta nappaa tämä kysymyspatteristo omaan blogiisi jos siltä tuntuu!

Oliko sinulla mukava juhannus?

6 kommenttia:

  1. Juhannus oli mukava ja hujahti nopeasti ohi! Ruokaa tuli nautittua ja aurinkoa otettua vähän liikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruoka kyllä tekee juhannuksen :) Mekin oltiin melkein koko juhannusaatto ulkona, vaikka varsinaisesti ei aurinkoa otettukaan.

      Poista
  2. Kiva, kun olette päässeet laittamaan pihaa! :) Minullakin on työläämpää pihahommaa tiedossa ensi keväänä, kun viime talvi onnistui nitistämään ainakin kolmasosan perennapenkin kasveistani. :( Katselen nyt tämän kesän, mitä penkille tapahtuu ja teen suunnitelmaa, mitkä kasvit pitää korvata sitten uusilla tai joillain muilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kuullut monelta muultakin tänä vuonna, että oikukas talvi koitui useille perennalle kohtaloksi. :( Jos vaan mahdollista, niin kannattaa yrittää miettiä asiaa positiivisen kautta - nyt on hyvä mahdollisuus suunnitella pieniä uudistuksia ja tehdä penkille huoltoa.

      Poista
  3. Hauska kysymyspatteristo, ja mulle ainakin oli ihan uusi asia tämä kesähaalari. 😄😂 Kukkamekko olisi mun valita, ihan kuten sulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei löydy kesähaalareita meikäläisenkään vaatekaapista. Luulen että kevyt hulmuava kangas tekee haalarista kesähaalarin. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥