Sivut

lauantai 19. marraskuuta 2022

Joululahjatoiveet 2022

Tänään starttasin joulukauden, kun pidin itse itselleni joulukorttipajaa kotona. Liimapuikosta loppui kuitenkin liima kesken, joten urakka täytyy jatkaa valmiiksi jokin muu päivä. Samalla tuli mieleen, että pitäisi varmaan listailla myös jotain lahjatoiveita. Uskokaa tai älkää, mutta kolmessa edellisessä lahjatoivekollaasissa seikkaillut HAY Shade Bin -roskakori ei enää ole tässä mukana, koska tilasin sen juuri äsken. Se onkin tähän mennessä ainoa Black Friday -ostokseni tältä vuodelta, joten heräteshoppailusta ei ainakaan voida puhua.

Tämän postauksen kollaasissa olevat tuotekuvat eivät ole omiani, vaan ne ovat peräisin postaukseen linkitettyjen yritysten verkkosivuilta.

Yritän pitäytyä kovasti päätöksessä, että en enää ostaisi isojen ketjukauppojen rihkamakoruja, vaan panostaisin pienyrittäjien tuotoksiin sekä aitoihin hopeakoruihin. Täysikuiden näköiset pienet nappikorvikset ovat olleet pitkään haaveenani, ja Irlantilaisen Balancen Etsy-kaupasta näyttäisi löytyvän sellaiset täydelliset. Ne olisivat sopivan erikoiset, mutta passelit esim. toimistollekin.

Olen valanut pitkään kynttilöitä tyhjiin jogurttipurkkeihin, mutta nyt haluan siirtyä niistä eteenpäin. Olen jo ostanut kuplakynttilämuotin kirpparilta ja tavallisen lieriön muotoisen pöytäkynttilämuotin, mutta erilaisia kynttilämuotteja olisi kiva olla vielä muutama lisää. Pasterolilla on tarjolla paljon muotteja, joista kivoimpina sipulin muotoinen kynttilä sekä kiertein kuvioitu pöytäkynttilä.

Mujin tuoksudiffuuseri (se pienempi malli) on houkuttanut minua pitkään ja nuuhkin niiden ihania tuoksuja aina Mujilla käydessä. Makea appelsiini ja I am home ovat tainneet olla lemppareitani. Tuoksudiffuuserista voisi olla kovasti iloa ilmankostuttajana kotitoimistolla, makkarissa tai olohuoneessa.

Vanilla Flyn messinkinen linnunjalkatarjotin toisi tervetullutta korkeusvaihtelua tasolle, jolla suurin osa huonekasveistani on. Saman sarjan kynttiläteline meiltä jo löytyykin mustana.

Victoria Schwabin City of Ghosts -trilogian ensimmäinen ja kolmas osa minulla on pokkareina, mutta toinen osa eli Tunnel of Bones vielä puuttuu. Sen kun saisi niin voisi lukea tarinan loppuun.

Kollaasissa olleiden juttujen lisäksi kelpuuttaisin ilomielin Eurokankaan lahjakortin (verhot ois kivoja), siveltimiä (vanhoja on hajonnut viime aikoina paljon), viitan hiusten värjäämistä varten (unohdin mainita, että otin syyskuussa vaaleat raidat, joihin on nyt kiva värjätä päälle suoraväreillä. Vanha värjäyksessä käyttämäni kylpytakki on jäänyt pieneksi) sekä tietenkin Aarikan koristelintuja.


Mitä sinulla on toivelistalla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥