Sivut

lauantai 20. toukokuuta 2023

Cute as a Button

Löysin syksyllä kirpparilta kirkuvanpinkin pyöreän rasian, jonka kansi on napin muotoinen. Väri ei miellyttänyt, mutta muoto inspiroi tuoden mieleeni Coraline ja toinen todellisuus -elokuvan, joka on ollut innoittajanani viime aikoina. Rasia maksoi pari euroa, joten se lähti mukaan tuunattavaksi.


HUOM! Tästä eteenpäin postauksessa esiintyy juonipaljastus.

Luonnostelin paljon vaihtoehtoja rasian uudesta maalipinnasta. Lopulta päädyin ammentamaan inspiraatiota elokuvan kohtauksesta, jossa rinnakkaisulottuvuuden vanhemmat painostavat Coralinea liittymään heihin tarjoamalla hänelle juhlavasti parin mustia nappisilmiä. Napit ovat kuusikulmaisessa rasiassa, jossa on ulkopuolella mustia ja vihreänturkooseja raitoja. Sisällä rasiassa on napeille pehmuste, joka on murretun vaaleanpunainen. Kirpputorilta löytämäni rasia ei ollut kulmikas vaan pyöreä, mutta mielestäni tämä teema sopi kuitenkin siihen hyvin, koska kannen muoto viittaa elokuvassa olevan rasian sisältöön.

Rasia ja kansi saivat kevyen hionnan ja sen jälkeen uuden maalipinnan akryylimaaleilla. Jälkikäteen mietittynä raidat olisivat voineet olla vielä hieman kapeampia, mutta korjasin niitä jo kerran, enkä sitten jaksanut enempää. Kokonaisuudesta tuli kuitenkin mielestäni kiva. Rasian sisäosan väri on minun sisustusvärieni mittapuulla aika hurja, mutta hauskuus piileekin siinä että suuren osan ajasta se on piilossa kannen alla.

Tein helmikuussa myös tuotekollaasin Coraline-elokuvan innoittamana. Käy kurkkaamassa se, jos et vielä kerennyt! :)

Mitä mieltä olet tämän tuunailun lopputuloksesta?

2 kommenttia:

  1. Kaunis tuo rasia ja hieno maalaus 💚 pidän kaikista pikku purkeista ihan sikana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista! <3 Purkkeihin ja rasioihin saa kivasti talteen kaikenlaista pikkutavaraa :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥