maanantai 8. joulukuuta 2014

More Socks!

Meinasin alun perin kirjoittaa tällä viikolla teille teejoulukalenteristani, mutta se saa nyt odottaa ensi viikkoon. Seppälässä on nimittäin lisää suunnittelemiani sukkia, tällä kertaa isommille lapsille! Jos aiempi sukkapostaus meni ohi, niin sen voi lukea täältä.

Poikien pääkallosukkia löytyy turkoosin lisäksi myös tummansinisenä värityksenä ja tyttöjen Party!-sukkia musta/vaaleanpunainen -yhdistelmän lisäksi valkoisena/harmaana. Ja ilokseni voin ilmoittaa, että molemmissa suurin saatavilla oleva koko on 37/39!


"Sinä teet tuhannet kotitontut iloisiksi kun omistajat heittävät vanhoja sukkia pois"
- rakas ystäväni neiti S


Translation:
First I was going to tell you about my Christmas tea calendar, but it has to wait a while. That's because Seppälä is selling more chrildren's socks designed by me! And this time they are for older children. If you missed my first sock post you can read it here.

You can find boy's skull socks in turquoise but also in dark blue. Girl's Party!-socks comes in tones of black/light pink and white/grey. The largest size of both styles is 37/39!

"You will make thousands of house elfs glad when their owners throw their old socks away"
- my dear friend miss S

2 kommenttia:

 1. Voi pöh, miksei mun jalka voi olla numeroa pienempi jolloin nuo olisi täysin sopivat. :I Hienot on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Kommenttisi innoittamana tein ihmiskokeen ja laitoin J:n kokeilemaan pääkallosetin toisia sukkia 40-41 kokoisiin jalkoihinsa :D Yllättäen vaikutti olevan ihan jees, tosin en tiedä saattavatko ne ihan hitusen tiivistyä pesussa. 41 kokoiseen jalkaan en siis välttämättä mene suosittelemaan, mutta jos koko on normaali tai pieni 40, niin hyvällä tuurilla saattaisivat sopiakkin. Mutta en ota minkään laista vastuuta tästä arviosta ^^'

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥