torstai 25. joulukuuta 2014

Silent Night, Blasphemous Night

Hyvää joulua kaikille! Viime aikoina olen ollut niin stressaantunut, että ainakin minulle joulu ja vapaapäivät olivat enemmän kuin tervetulleita.

Tällä kertaa vietimme joulun minun vanhempieni luona ja olinkin odottanut sitä jo kovasti. Porukoiden luona on ihanaa, kun joulupöydän antimistakin kehtaa esittää toiveita. Uunilohi on oikeastaan muodostunut jo perinteeksi. Miesväki ahmii kinkkua, mutta me äidin kanssa tykkäämme enemmän lohesta. Jouluaatto sujui siis leppoisasti hyvin syöden, paljon jutellen ja lahjoja availlen.

Card for Miss S. The base of it is recycled from a chocolate box.

Sain ihania lahjoja, osa niistä on todella tarpeellisia ja osa vain söpöjä ja ilahduttavia. Miten teidän aattonne meni?

Translation:
Happy Holidays! Recently I have been so stressed that for me Christmas and holidays were more than welcome.

This year we spent Christmas eve with my parents and I had waited for it eagerly. There is so nice atmosphere and I can tell my own opinion of the Christmas dinner menu. The oven baked salmon is almost a tradition now. The men are nuts about ham but me and mom prefer salmon. So the Christmas eve was lovely, we ate, chatted a lot and opened the presents.

I received nice gifts, some of them are functional and some of them are just cute and enchanting. How did you spent your Christmas eve?

1 kommentti:

  1. Kyllähän tämä joululoma on aina niin ihanaa rentoutumisen ja akkujen lataamisen aikaa. :) Itekki kun asun kaukana kotoa ja keskellä kaupunkia, nii on se kyllä aivan mielettömän ihanaa vetäytyä loman ajaksi maaseudun rauhallisuuteen rakkaaseen lapsuudenkotiin. :) P.s. Kiitos blogilahjasta! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥