perjantai 10. kesäkuuta 2016

Hop-Frog

Huh! Nyt ovat takana pääsykokeet ja ensimmäinen pätkä kesälomasta. On suuri helpotus, että kokeet ovat vihdoin ohi ja nyt ei auta muu kuin jäädä jännittämään tuloksia ja toivoa että se kaikki pänttääminen kannatti. Kesälomalla tuli tehtyä monenlaista kivaa, kuten käytyä Korkeasaaressa ja pitkästä aikaa myös Tallinnassa. Kerron niistä seikkailuista lisää erillisissä postauksissa!

Viime viikolla oli myös yhden ystäväni ylioppilasjuhlat, joissa lukukiireistä huolimatta päätin käydä piipahtamassa ja onneksi kävinkin! En ole ikinä ennen ollut niin ihanan omaperäisissä yo-juhlissa! Siellä oli polaroid-kamera, sushia (en edes pidä sushista, mutta ajatus oli vaan niin hauska ja fiksu), macaronseja ja kaikkea muuta kivaa! Päivänsankarille vein lahjaksi tekemäni muotokuvan Edgar Allan Poesta.

Tervetuloa myös kaikille uusille lukijoille! Teidän ansiostanne pitkään haaveilemani 70 lukijan rajapyykki vihdoinkin rikkoutui!

Translation:
Phew! Now the entering exams and the first part of my summer holiday are past. Now I just have to wait for the test results and wish that it was worth all the studying. The vacation went too quickly but I had time for a couple of nice trips! But more about them later!

Last week I also choose to have a couple of hours leave from reading and went to my friend's graduate party. There was a polaroid camera, sushi, macarons and everything nice! To my friend  I gave a portrait of Edgar Allan Poe.

2 kommenttia:

 1. Ihan törkeän hieno tuo Poen muotokuva! :)

  Itsekin pänttäsin ja kävin kokeissa, mutta niiden ollessa melko haastavia voi olla, että miun kannattaa keksiä jokin suunnitelma B :'D Tsemppiä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ^^

   Minulle oli ihan uutta ylipäätään osallistua valintakokeeseen johon oli ennakkoaineisto. Aiempaan kouluun kun pääsi lähinnä luovuutta mittaavilla ennakkotehtävillä ja pääsykokeilla. Saapi nähdä miten käy. Tsemppiä myös sinulle, toivottavasti tärppää! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥