maanantai 27. kesäkuuta 2016

Resolution 2016: How is it going?

Nyt on aika tehdä katsaus siihen, miten uudenvuodenlupaus on tähän mennessä sujunut! Haastoin siis itseni olemaan ostamatta vuoteen uusia hajuvesiä tai suihkusaippuoita. Alku oli aika hankala. Huomasin päätyväni jatkuvasti selailemaan Lushin ja Body Shopin sivuilla ja unelmoimaan. Mitään ei kuitenkaan tullut ostettua ja kevään mittaan kaksi täysikokoista putelia ja yksi näytepullo kuluivatkin loppuun!

Tallinnan reissu ja taxfree täynnä Victoria's Secretin body misteja oli aika kova koettelemus. Poistuin kuitenkin myymälästä mukanani vain makeisia. Äiti pani merkille haaveeni ja antoi minulle myöhemmin lahjaksi red plum & freesia -body mistin. Ei kai se niin paha ole kun ei sitä itse ostanut? Tuoksu on tosi makea ja sopii seuraajaksi mansikkabodymistille, joka on tarkoitus käyttää tänä vuonna loppuun.
Suihkusaippuoiden puolesta ei ole kuitenkaan tapahtunut repsahduksia! Yay!

Miten sinun uudenvuodenlupauksesi on sujunut? Ja loppuun muistuttaisin, että jos haluat minulta postikortin, niin käy kommentoimassa edelliseen postaukseen täällä!

Translation:
My new year's resolution has had ups and downs so far. I challenged myself to not to buy any new fragrances or soaps. The first couple of months I just browsed Lush and Body Shop web stores all the time but did not buy anything. Now two full sized bottles and one sample are empty!

Trip to Tallinn and the Victoria's Secret body mists at the tax free were the most tempting! But even there I just bought some candy and stayed tough. My mom noticed that it was a bit hard for me and later she gave me a red plum & freesia body mist for me! So lovely! It ain't so bad because I did not buy it by myself? Soaps and shower gels I have not bought or received at all and I am so proud of myself!

How are your resolutions going now?

6 kommenttia:

 1. Aika hyvä uudenvuoden lupaus sulla! harmi kun en itse tehnyt mitään :D Toi VS:n bodymist on niin ihana ♥

  <3: Sofia, fashionsituation.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakaan ei yleensä ole mitään ihmeempiä uudenvuodenlupauksia, mutta nyt oli pakko keksiä jotain kun tuoksuja oli kertynyt niin paljon :D VS:n body misteissa on kyllä niin monta ihanaa tuoksua!

   Poista
 2. En tehnyt uuden vuoden lupauksia, koska en osaa pitää niitä. Ainoa lupaus olisi varmaan, että laihtuisi ja sekin on sellaista jojoamista, että kun tulee juhannus ja heti perään synttärit, vaa'an lukemat pomppaa 2kg ylöspäin :D

  Miulla on kans Escadan hajuvesiä, tykkään tuosta Cherry in the Airista (jos tuo punainen puteli nyt on se mitä luulen) hirveästi, tai pitäisi varmaan sanoa että tykkäsin mutta en tiedä kun se nyt tuoksuu niin keinotekoiselle. Ei sillä etteikö kaikki hajuvedet olisi varsin keinotekoisia, mutta jotenkin se tuoksuu poikkeuksellisen voimakkaasti jollekin muulle kuin kirsikalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo laihdutus/elämäntapamuutoslupaukset ovat kyllä varmasti aina haastavia (siksi en niitä yleensä tee ;D). Melkein aina tuntuu siltä että vähän voisi herkutella, jos on vaikka iloinen, surullinen, kipeänä, stressaantunut, väsynyt, juhlat, leffailta... you name it :D Itse pyrin suhtautumaan mahdollisiin elämäntapamuutoksiin ja korjausliikkeisiin positiivisuuden kautta. Esim. "Syön enemmän vihanneksia" eikä "Syön vähemmän roskaruokaa". Eli jos jotain päätän niin pyrin tekemään siitä kehotuksen enkä kiellon :)

   Itse taas olen yhä aivan rakastunut Cherry in the Airiin, mutta olenkin tämmöinen tosi makeiden tuoksujen ystävä :D

   Poista
 3. Itse en luvannut mitään, kun ei ne koskaan pidä haha. Hyvä lupaus sulla ja toivottvasti pystyt pitämään vuoden loppuun asti. Ei tietenkään haittaa, jos joku toinen on ostanut ;)<3

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa joskus taas testata ja haastaa itsensä jospa lupaus tulisi pidettyä vähän paremmin ^^

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥