keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

The Amazing Bouncing Ferret!

Tässä kesäkuun aikana on tullut tehtyä kaikenlaisia pieniä kivoja tavarahankintoja ja lisäksi eilen sain ilman sen suurempia ahdistuksia ostettua uuden tilavan arkilaukun. Uusi lukuvuosikalenterini on yllättävästi pinkki ja sitä koristaa Red Bubblesta tilattu Harry Potter -aiheinen tarra. Se on tosi kivan laatuisen oloinen, joten näitä varmasti tulee joskus tilattua lisääkin! 


Uudenvuodenlupaus joutui koetukselle Tallinnan reissulla, jossa taxfree oli täynnä Victoria's Secretin body misteja, mutta pysyin kovana enkä ostanut moista. Äiti laittoi sen kuitenkin merkille ja yllätti minut lahjalla. Tuoksu on red plum & freesia, joka on todella kiva makea kukkais- ja hedelmätuoksu. Yay! 

Olen myös tykästynyt joihinkin Yves Rocherin tuotteisiin. Esimerkiksi vadelma & minttu -kylpypala tuoksuu ihanan raikkaalta, murran sen pienempiin paloihin ja käytän jalkakylpyihin. Mutta iso miinus yritykselle huonosta markkinointiviestinnästä. En ole saanut kantispostia huhtikuun jälkeen vaikka sen perään olen kysellytkin. Onko muilla samanlaisia kokemuksia?


Ja viimeisenä, vaan ei vähäisimpänä: nyt minäkin väritän! Löysin Suomalaisesta kirjakaupasta värityskirjan, jossa on 20 väritettävää postikorttia. Nyt puuvärit pääsevät taas käyttöön ja ostin uuden teroittimenkin ja heitin vanhat huonot menemään. 

Kortteja tulee muutenkin askarreltua niin paljon, joten ajattelin että näillä olisi mukava ilahduttaa teitä lukijoita! Jos siis haluat minulta kortin loppuvuoden aikana, niin laita kommentti ja lähetä postitusosoitteesi sähköpostilla minulle osoitteeseen addams.elisabet (at) gmail.com. Lupaan lähettää max. kymmenelle ensimmäiselle kortin tämän vuoden aikana päivää piristämään.

Ihanaa loppuviikkoa ja mukavaa juhannusta kaikille!
Translation:
During June I have bought so many nice little things. My new academic year calendar is surprisingly pink and it has an awesome Harry Potter themed sticker from Red Bubble!

Trip to Tallinn really did put my new year's resolution to a test when I saw Victoria's Secret's body mists there but I stayed tough and did not buy any. But my mom noticed that and later she surprised me with a gift -  red plum & freesia body mist! Yay! During this year I have also been attracted to some Yves Rocher products. Raspberry & mint bath cube has so breezy scent and I use it for foot baths. I have also bought a colouring book which has 20 post cards and I am nut's about it!

Have a nice rest of the week and wonderful Midsummer! 

2 kommenttia:

  1. Minä olen kaipaillut Pirkka- ja Yhteishyvä-lehtiä, mutta kumpaakaan ei näy. Enää ei taida tulla Yhteishyvät edes miehen nimellä, ellei siippa ole sitten salakavalasti viskannut omaansa roskiin. Jännä kun on ennen tullut, mutta sitten päättivät, että eipäs tuoda enää. Tykkään katsoa niistä ruokaohjeita, saa hyvää inspistä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhteishyvää kyllä pitäisi tulla vielä, mutta muistaakseni julkaisuväliä on harvennettu ja se tulee kai nykyään vain joka toinen kuukausi(?). Itsekin selailen sen aina innoissani läpi lähinnä kivojen reseptien toivossa :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥