Sivut

tiistai 25. lokakuuta 2016

Last Week's Shopping

Kaikki pitkäaikaiset lukijat varmaan tietävätkin, että yleensä ostostelen suht maltillisesti. Viime viikolla tuli kuitenkin tehtyä yllättävän paljon uusia hankintoja jotka esittelen nyt tässä. 


Ostoksiin kuului siis paljon teetä Unssista ja Demmersiltä. Paria ennestään tuttua suosikkia lukuunottamatta laadut valikoituivat aika randomilla, mutta suurimpaan osaan näistä olen ollut todella tyytyväinen. Täytyy vielä joku päivä kirjoittaa erillinen teepostaus! Joten teefriikit, olkaahan kuulolla! Lisäksi Helsingistä tarttui mukaan Schwarzkopfin hiuksiin suihkutettava hoitosuihke. Olen vuosia käyttänyt tämän markettiversiota, mutta mielestäni siinä teho ei riitä ja hiusten latvat ovat jatkuvasti solmussa. Jospa tämä ajaisi asiansa paremmin. 

Kotikaupungin kirpparilta löytyi täydellinen paksua trikoota oleva Seppälän perusmekko/tunika. Se on päässyt jo kolmena päivänä käyttöönkin ja on ihan huippu! Lisäksi marketista kotiutin uudet mustat tennarit (niitä kuluu aina yksi pari vuodessa) ja Herbinan kosteuttavan kasvovoiteen nykyään pintakuivalle iholleni. Suoritin kaupassa pikaisen ahdistumisen, sillä olin vähän aikaa sitten lukenut, että anti-age -voiteita pitäisi alkaa käyttämään joskus tämän ikäisenä. Jatkoin kuitenkin vanhalla tutulla normivoiteella. Ehkä ensi kerralla sitten. Millaista kasvovoidetta te muuten käytätte?

Translation:
As you may know I usually don't shop too much. However now I had to make so many new purchases that I will show them to you now! I bought lots of tea from Ounce and Demmers (when I have time to photograph them there will be a tea post!). I also bought some spray conditioner, black tennis shoes and a moisturizing face cream. The perfect tricot dress is second hand but originally it is from Seppälä.

4 kommenttia:

  1. Oi miten ihanan iso kasa teetä! Just suunniteltiin kaverin kanssa, että käytäisiin Turun teekaupassa tällä viikolla, saa nähdä paljonko tarttuu mukaan. :D Mä käytän tällä hetkellä Laveran kasvovoidetta, pahalta se haisee mutta ihan hyvin asiansa ajaa. Seuraavaksi tekisi mieli kokeilla Santen granaattiomenantuoksuista voidetta, se on niin ihanan tuoksuinen. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri muutama päivä sitten sain nuo teet kuvailtua ja kuvat muokattua, ja kirjoittaminen on vielä vähän vaiheessa kun postauksesta on tulossa tällä kertaa todella laaja! Turun teekaupassa on kyllä myös yllättävän kiva valikoima, jos siis sitä kauppahallissa sijaitsevaa meinasit. Olen myös joskus siellä kulkenut sellaisen kaupan ohi kuin Teepolku, mutta siellä pääpaino taitaa olla perinteisissä maustamattomissa laaduissa :) Tuo Santen voide kuulostaa ainakin tosi ihanalta! Täytyy jossain vaiheessa vilkaista sitä.

      Poista
  2. Minäkin olen jo 27-vuotiaana miettinyt että joko pitäs ostaa sitä anti-age voidetta ennenku tulee ryppyiseksi, mutta en ole vielä jaksanut. Toistaiseksi on käytössä Cattierin normaalille iholle tarkoitettu päivävoide ja yövoiteena kuivalle iholle tarkoitettu, sen lisäksi käytän Naturadon päivävoidetta sillon tällöin :) Luonnonkosmetiikkaa, iho ei ole koskaan voinut paremmin kuin nyt, mutta voi olla ettei talvipakkasilla näissä teho riitä ja ostan jotain muuta, mutta toivotaan että on riittävästi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin se anti-age tuntuu liian kovalta statementilta itselleni. Ihana kuulla että muutkaan eivät välttämättä mene ihan täysin kaikkien ohjeiden mukaan :D Kumpikaan noista merkeistä ei ole ennestään itselleni tuttu, joten pitänee tsekkailla ne myös! Talvipakkaset asettavat kyllä aika kovat vaatimukset ihonhoitotuotteille.

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥