torstai 13. lokakuuta 2016

DIY: Misfits Pillow

Ompelin jo ennen koulun alkua vanhasta Misfits-bändipaidasta tämän koristetyynyn sohvalle. Alunperin paita oli ostettu Lontoosta ja se päällä oli tullut käytyä parilla hyvällä keikallakin - paljon kivoja muistoja siis. Se alkoi kuitenkin olemaan sen verran elämää nähnyt rikkinäisine helmoineen, että jonkin muu käyttötarkoitus piti keksiä. Printin muotokieli ja sävymaailma ovat tässä niin kivoja, että niitä täytyi päästä hyödyntämään. Mitäs tykkäätte tästä tyynystä? Se oli tosiaan aivan super helppo tehdä, joten suosittelen lämpimästi kokeilemaan. Tuon kyseisen paidan trikoo oli aika ohutta, joten vähän paksummalla paidalla saa toki vähän skarpimman lopputuloksen.

Tähän päättyvät nyt ajastetut postaukset ja ensi viikolla toivottavasti palaillaan vihdoin asiaan tuoreiden kuulumisten merkeissä!

Translation:
I sewed this decorative pillow actually just before school started. For it I used an old Misfits t-shirt that I ordinary bought from London. I also have wore it in a couple of good gigs so it's loaded with nice memories. Now the t-shirt started to be a bit too ripped from the hem so I had to think what to do with it. The shapes and colours of the print are so nice that I could not just throw it away. What do you think of this pillow? It was super easy to make so I encourage you too to try! The tricot of my shirt was quite thin so you could get a sharper result when using a bit thicker shirt!

This was the last one of the pre scheduled posts! See you next week!

6 kommenttia:

 1. Olen tähän ideaan törmännytkin jossain ja tosi hauskalta näyttää! Itse olen joskus tehnyt kulahtaneesta bändihupparista kangaskassin. Pari paitaa olen myös kierrättänyt selkä- tai hihamerkeiksi, niistäkin saa yllättävän hyviä kun laittaa paksun tukikankaan ja saumuroi reunat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kangaskassi kuulostaa hauskalta idealta! Minullakin on suunnitelmissa kierrättää muutamat printit muihin vaatteisiin, kunhan nyt ensin alkuperäiset kulahtavat tarpeeksi :D

   Poista
 2. Tosi makee idea, ja kivalta näyttää lopputulos!
  Minusta sohvatyynyt saa ollakkin pehmeää ja valmiiksi kulunutta kangasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sohvatyynyissä varmaan ylipäätään se avainsana on rentous. Sisus tuossa on vanhasta pallokuitutyynystä niin se on ihanan pehmeäkin! :)

   Poista
 3. Aika nerokas :D täytyy varmaan alkaa itesekin kierrättämään vanhoja juttuja tällä tavalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joidenkin vanhojen vaatteiden printit tai kankaat ovat vain liian kivoja roskiin heitettäväksi ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥