perjantai 13. tammikuuta 2017

Uusi ihana tuoksuhankinta

Aiemmassa postauksessa kerroinkin jo, että rikoin viime vuotista uudenvuodenlupaustani joulukuussa ja tässä syy. Ihastuin nimittäin Jimmy Choon Blossomiin. 

Useimmat kukkaistuoksut eivät ole yleensä mieleeni. Itseasiassa tämä Blossomkaan ei ole puhdas kukkaistuoksu ja varmaan juuri siksi se on niin ihana. Sydäntuoksuna siinä on hajuhernettä ja ruusua, mutta latvatuoksu on sitruksinen ja marjaisa. Kukkaistuoksut olivat käyneet minulta aika vähiin, joten tämä oli kyllä tarpeellinen lisä kokoelmaani. Alennan Harajukuloversin Loven arkituoksuksi ja Blossomia käytän vain erityisinä päivinä. Yritän nyt muutenkin saada vähennettyä edelleen tuoksuja niin, että kustakin tuoksuperheestä olisi vain arkituoksu, "parempi tuoksu" ja body mist.

Lopuksi vielä pakko kiinnittää huomionne tuohon pakkaussuunnitteluun. Voiko enää söpömpää olla? Laatikko on pinkki ja kauttaaltaan hopeakimalteessa ja tuo pullon muotoilu se vasta paras onkin. Pyöreäkulmaisen kuution muotoinen pullo taittaa valon todella kauniisti.

Mikä on sinun viimeisin tuoksuostoksesi?

Translation:
In earlier post I told you that I did fail in my 2016 resolution and here is the reason; Jimmy Choo Blossom. 

Most floral scents are not for me. Blossom is not a clear floral scent and I guess that's why I like it. Besides roses the scent also has citrus and berries. I did not have too many floral scents before so this was a good addition in my collection. And look how cute the package and the bottle are!

What is you'r newest scent?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥