lauantai 7. tammikuuta 2017

Resolution 2016 SummaryEnsimmäiset pari kuukautta kävin ihmettelemässä pari kertaa viikossa erilaisissa nettikaupoissa tuoksuja. Olin kuitenkin urheasti ostamatta mitään ja kevään aikana sain käytettyä Body Shopin Japanese Cherry Blossomin ja yhden parfyymiöljyn ja Naomi Campbellin Cat Deluxe at Nightin loppuun - yay!

Kesällä kävi hassusti kun sain äidiltäni lahjaksi Victoria's Secretin body mistinTuoksu ilahdutti minua ihan hurjan paljon. Samalla jouduin kuitenkin toteamaan, että nyt hyllylleni on kertynyt aivan liikaa body misteja ja annoin vastavuoroisesti vajaan Body Shopin mansikka body mistin pois. En laske tätä lupauksen rikkomiseksi, sillä sain tuoksun lahjaksi vaikka en ollut sitä toivonutkaan.

Sen sijaan lupauksen rikkominen tapahtui vasta joulukuussa! Saatoittekin ehkä jo ihmetellä, miksi kuvassa on tuoksujen joukossa paperikassi? Siinä on ihana hajuvesi jonka kotiutin 30 % alennuksen turvin ja josta kerron seuraavassa postauksessa lisää. Puolustelen kuitenkin tekoani sillä, että tuoksu kuuluu juuri kukkaistuoksujen perheeseen, joka oli kevään myötä harventunut käsittämään vain yhden hajuveden ja yhden body mistin. 

Aivan viime metreillä myös saippua ja suihkugeeli -puolellakin kävi hassusti. Sain joululahjaksi pienen pullon Body Shopin Japanese cherry blossom -suihkugeeliä ja uuden vuoden aaton aattona sorruin Lushin alessa ihanaan Magic Wandiin. Pakko kyllä sanoa, että tuo We care iconin suihkugeeli oli hirveä pettymys tuoksunsa puolesta. Tosin pari vuotta se minulla olikin ennen käyttöä, joten syyttävä sormi ei osoita vain valmistajaa. Tympeältä tuoksulta minut pelasti urhea Aleksi, joka ritarillisesti lupasi käyttää tuota aina luonani käydessään. On se kyllä vaan niin ihana!Entä mitä tästä kokemuksesta sitten jäi käteen? Huomasin, että vuoden aikana pystyn käyttämään noin 40ml hajuvettä ja suunnilleen saman verran body mistia. Tuoksut ovatkin siis yllättävän riittoisia. Aion yrittää jatkaa ostoslakkoa vielä body mistien ja kaikkien hedelmä- ja sitrustuoksujen suhteen tämänkin vuoden, jotta saisi tilanteen jotenkin balanssiin. 


Translate:
2016 resolution was to not buy any scents or soaps/bath gels. How did it went?

At first I visited web stores about two times in week. However I was able to not fall into temptations and I did use a couple of scents empty! In summer I received Victoria's Secret body mist but that does not count eh?

The actual fall happened as late as December! You may have been wondering what is that paper bag in the picture? It's a new scent that I bought because of 30 % discount. I will tell about it more in next post! I also received one mini bottle of Japanese cherry blossom bath gel and then 30th of December I went nuts in Lush and bought Magic wand from sale. Silly me.

After all this I learned that I can use only about 40 ml scent and about the same amount of body mist in one year. They are surprisingly long lasting! Because of that I will not buy any body mists or fruity scents this year either. 

4 kommenttia:

 1. Tuoksut ovat kyllä älyttömän riittoisia, vaikka niitä suihkisi päivittäin - siksi olen aika iloinen että mulla on tällä hetkellä vaan kaksi! Ja joskus tulevaisuudessa raaskii ehkä ostaa kalliimpiakin tuoksuja, kun tietää miten pitkään ne todellisuudessa riittävät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kuulostaa kyllä fiksulta! Kun tuoksuja on ihan vain muutama niin ne ehtiikin hyvin käyttämään silloin kun ne tuntuvat vielä ajankohtaisilta ja omaan tyyliin sopivilta. Täytyy myöntää että itsellä on pari sellaista jotka eivät niitä kriteereitä täytä. Niitä tulee lähinnä käytettyä töissä sitten :D

   Poista
 2. Auttaiskohan jos tuohon We Care Iconiin sekottaisi jotain muuta joukkoon?
  Pakko kyllä yhtyä siihen, että tuoksut on riittosia, vaikka niitä kuinka käyttäisi. Kun katselee omia pulloja niin näyttää kun niitä ei olisi käytetty yhtään, vaikka ne ovatkin ahkerassa käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voisikin olla hyvä ajatus, ehkä jotain toista suihkugeeliä tai vaikka jotain eteeristä öljyä! Käytän tuoksuja oikeastaan päivittäin. Jopa silloin kun en meikkaa, niin käytössä on jokin tuoksu. Noilla meikäläisen varastoilla pärjäisi reippaasti yli 5 vuotta, mikä ajauksena vähän hirvittää :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥