Sivut

lauantai 18. maaliskuuta 2017

Sisustushaaveita

Kiitos teille kaikille ihanille, jotka kävitte lukemassa tai myös kommentoimassa edellistä blogitekstiäni. Olen ihan super innoissani siitä, että nyt on ihan ensimmäinen blogiyhteistyö takana, toivottavasti niitä tulee lisääkin! Tällä viikolla saatiin allekirjoitettua vuokrasopimus, ja huhtikuussa muutamme Aleksin kanssa ensimmäiseen yhteiseen kotiin. Sisustusvimma alkaa olemaan jo tosi kova, joten tein kollaasin haaveistani (kollaasin kuvat lainattu yritysten sivuilta).

 
  • Työvalaisin. Nykyinen työvalaisimeni on tosi ruma, ja kaipaisin sen tilalle jotain tyylikkäämpää. Tajusin, että minulla on aika paljon lämpimiä kullan ja messingin sävyjä sisustuksessa, vaikka en niistä pukeutumisessa välitä. Ikean Jansjö olisi myös mukavan siro, mutta riittääköhän valoteho?
  • Työtuoli. Työtuoli minulta hajosi jo joulukuussa, ja olen nyt nämä muuttoa edeltävät kuukaudet sinnitellyt ruokaryhmän tuolilla. Flintan kiinnostaisi kovasti varsinkin selkänojansa takia. Se näyttää niin mukavalta!
  • Sarvet. Olen jo pitkään haaveillut pienistä peuransarvista seinälle. Kirpparilla ei vain ole tullut sopivia vielä vastaan.
  • Kynttilöitä. Olen kerennyt tässä muuttoa odotellessa polttamaan lähes kaikki kynttiläni. Omenan tuoksuiset kynttilät tai tuikkukynttilät voisivat olla piristävää vaihtelua vanhoihin nähden.
  • Palovaroitin. Kyllä sellainen ennestäänkin löytyy, mutta Jalon Lento valkoisena houkuttelisi kovasti.
  • Sänky. Sänky on ihan pakkohankinta, koska nykyinen 120 cm leveä sänky tuskin toimii kahden ihmisen arkikäytössä kovin hyvin. Sängyn myötä joutuu muuten ehkä hankkimaan jotain lakanoitakin?
  • Pyykinpesukone. Pyykinpesukone on myös pakkohankinta. Nykyinen kone alkaa olemaan jo aika vanha ja sen tilavuus on niin pieni, että lakanat joutuisi pesemään kahdessa osassa. Ei kiva. Haluaisin, että uudessa koneessa on kello, joka kertoo paljonko pesemisessä kestää.

Mitäs tuumailette? Entä mitä sisustushaaveita teillä on juuri nyt?

Translation:
Me and Aleksi are finally moving to live together next month! Here are some of my decoration dreams so far. 

14 kommenttia:

  1. Toi palovaroitin on kyllä makeen näköinen! Ite haaveilen tällä hetkellä raudanharmaasta matosta, se sopis olkkariin paljon paremmin kuin nykyinen ruskea-musta :D Ei vaan oo tullu vielä just sitä sopivaa vastaan.

    ♥: Linda / Revontulipalo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raudanharmaa matto kuulostaisi kyllä keltämättä kovasti tuota aiempaa freshimmältä. Toivottavasti löytyisi pian! Noiden etsiminen ottaa kyllä aina oman aikansa, kun ei halua jotain mikä on vain "ihan kiva" :D

      Poista
  2. Mun ikuisuushaave olisi löytää makuuhuoneeseen uudet hyllyt ja yöpöydät nykyisten nuhjuisen oranssien tilalle! Muutettiin jo viime vuoden huhtikuussa, mutta kämppä ei tunnu vieläkään "valmiilta." Kaipailisin tummanharmaita verhoja olohuoneeseen, tauluja seinille, sisustustyynyjä ja nättiä kiipeilypuuta kissoille ;_; Lottovoittoa siis odotellessa!

    Ps. Tuo sänky on sairaan nätti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rajallisellakin budjetilla saa onneksi vaikka mitä aikaan! Jos yöpöydissä tökkii pahimmin se väri, niin niihin jotain uutta pintakäsittelyä. Taulunkehyksiä, ruukkuja yms. olen taas ostanut esim. Fidalta muutamalla eurolla :)

      Tuo sänky tosiaan näyttää tosi kivalta ja on sopivan hintainen eli halpa. Tosin pääty pitäisi ostaa erikseen ja maksaa yli satasen, mikä on minusta aika kova hinta verhoilulle vanerille. Mietinnässä on, että voisikohan jotain vastaavaa tehdä itse edullisemmin :D

      Poista
  3. Ihania sisustushaaveita ♥ Mulla oli joskus tuo ikean lamppu ja toimii hyvin työpöydällä, mutta antaa valoa oikeastaan vaan siihen työskentelytilaan/-pöytään eli ei toimi kovinkaan suurena valontuottajana :D Ja oi, itsekkin haaveilen uudesta pyykkikoneesta, joka olisi sivusta täytettävä ja kellolla varustettu :)

    ♥: Ane

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että on tuo lamppu toiminut! Olisi menossa nimenomaan työvaloksi piirtämiseen ja askarteluun yleisvalon ohelle, joten varmaan ajaisi sitten asiansa siinä hyvin :) Se kellollinen pyykkikone olisi kyllä ihan huippu, olisi helpompi tietää missä välissä päivää pyykkiä ehtii pestä :D

      Poista
  4. Ihania haaveita<3 Haluaisin myös tuollaiset sarvet seinälle:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toivottavasti löytyy kivat sarvet sinullekin jostain! :)

      Poista
  5. Moderni iso pesukone on kyllä niin luksusta!
    Tarttisin kanssa työvalon. En nimittäin pysy tässä työpöydän ääressä vaan kuljen ympäri kämppää valon perässä. Toisaalta oon tehny sitä niin kauan kun muistan eli vanhaa tapaa on kai hankala yhellä valolla lähteä kitkemään. :D
    Parveke olisi seuraava sisustuskohde ja suunnitelma on jo jokseenkin valmis. Kesällä vaan alkaa julkisivuremppa, joten en vielä viitsi toteuttaa. Eipä mulla rahaakaan siihen olisi että... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Millainen työvalo sinulta sitten löytyy nyt? :) Innolla kyllä odotan, että millaisen parvekkeen päätät joskus sisustaa! Haaveilen myös itse tuosta, mutta luulen että tulevana kesänä ylitän itseni jo sillä jos istutan kasvamaan jotain muuta kuin ruohosipulia :D

      Poista
    2. Mulla toimii työvalona vaan ikkunat ja kattolamput. :'D Jos oon tosi epätoivonen niin lainaan Taan työvaloa, joka on semmonen Pixar-lampun näkönen.
      Pitää varmaan säästää rahaa että sen partsin sais syksyks kuntoon, riippuen tietty mikäli remppa pysyy aikataulussaan eli loppuu ennen loppukesää. :)

      Poista
  6. Oi ihanaa, onnee uuteen kotiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jännittää kovasti kun kohta kaikki on taas ihan mullinmallin ennen kuin ollaan saatu kotiuduttua kunnolla :D

      Poista
  7. Onnea uuteen kotiin ja tsemiä muuttoon! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥