keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Huhtikuun parhaat

Huh mikä huhtikuu oli! Viime viikot olen rämpinyt itselleni törkeän vaikeita laskentatoimen kursseja ja kiinan kurssia läpi. Tänään oli yksi tenttikin, josta nyt jännityksellä odottelen tuloksia. Luentojen, kouluhommien ja töiden jälkeen ei ole kauheasti tarvinnut pohtia mitä tekisi vapaa-ajalla.

Menipä valittamiseksi. On tässä kuussa siis paljonkin hyviä juttuja ollut. Ensinäkin ihanaa, kun saa nyt jakaa arjen oman kullan kanssa. Saatiin tuparilahjaksi minun porukoiltani kukkia, ihana läpinäkyvä Mariskooli ja uusi pullo pyykkietikkaa. Vanha puteli on juuri loppumassa, joten tämä tuli kuin tilauksesta. Käyttääkö joku teistä muuten pyykkietikkaa? 

Olenko muistanut täällä bloginssa hehkuttaa miten innoissani olen Finlaysonista ja heidän tuotteistaan? Kotiin tuli vähän lisää Finlaysonia, kun Aleksi sai vanhemmiltani valmistujaislahjaksi Finlaysonin pyyhesetin ja lisäksi uuteen sänkyyn ostettiin puuvillasatiininen aluslakana. Käyttöönottopesussa lakana imaisi itseensä paljon pyyhkeistä irronnutta nukkaa, mutta se korjautunee parissa pesussa. Esittelen uudesta kodista teille muuten varmaan esimmäiseksi makkarin, se kun tuntuu eniten valmiilta.

Synttäreiden lisäksi yksi huhtikuun ehdottomista kohokohdista oli Forsman Tean teekoulutus, jonne minut oli kutsuttu blogivieraana. Ajattelin kirjoitella siitä teille ensi kerralla tarkemmin! En ollut ennen edes käynyt heidän myymälässään ja valikoiman laajuus sai tämän teehörhön pään aika pyörälle! Neljä uutta teelaatua tuli samalla reissulla myös ostettua...

Olisi kyllä tehnyt mieli ostaa enemmänkin, mutta tämä tee- ja haudukevalikoima on nyt tajuttoman suuri kun yhdistettiin molempien teehyllyt. Kuvasta puuttuvat Forsmanilta ostetut uudet laadut, jotka esittelen teille myöhemmin. Bongaatteko noista kuvan laaduista muuten jotain mistä haluaisitte kuulla lisää?

Millainen huhtikuu teillä oli?

Translation:
April was so tough this year. I have some really tough accounting courses and one course of Chinese plus work off course. However there are also things I'm really glad of:
 • Living together with my sweetie. My parents gave us some nice house warming presents; flowers, clear glass Mariskooli bowl and a new bottle of laundry vinegar. The old one was almost empty so timing was great!
 • I'm nuts about Finlayson products! In April we gained a couple more of them when Aleksi got a towel set as a graduating present and we also had to buy a new bed sheet for our new wider bed.
 • I was invited to Forsman Tea tea training as a blogger! I'll write more about it next time! From there I bought only four new teas...
 • ...because our tea and infusion selection is already insanely wide! (And that picture does not even include Forsman Tea teas.)

5 kommenttia:

 1. Käytän myös etikkaa pyykissä, mutta sellaista tavallista ruokakaupan :D En edes tiennyt että niitä on erikseen pyykeille! Mutta tosi hyvin toimii kyllä se tavallinenkin :)

  Joo, eipä tässä kauheasti käydä harrastuksissa sun muissa, kun etätehtävät ja tentit vie kaiken ajan. Onneksi enää pari viikkoa, niin voi kirmata kesälaitumelle x) Tsemppiä loppukiriin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä Selena, samoin sinulle! Onneksi tosiaan kohta päättyy tämä lukukausi :)

   Olen aiemminkin kuullut, että tuo ruokakaupan etikka toimii hyvin myös pyykissä. Varsinaisia pyykkietikoita myydään ainakin joissain sisustustavaraliikkeissä ja niissä on usein raikkaan etikan lisäksi tuoksuna muutakin.

   Poista
 2. Mäki jännittelen tenttituloksia, tänään oli vika tentti! Nyt sitten kesäopintoja ahkerasti tekemään, mitähän siitäkin tulee. :D

  Oi Yogi teet on ihania! Onko toi chilitee kuinka tulinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin menin ottamaan kesäkursseja :D Täytyy tosin harkita vielä, että miten monta niitä pystyy töiden ohella tekemään.

   Tuo Yogi -hauduke on itseasiassa Aleksin kokoelmista ja avaamaton paketti, joten ei ole minulle niin tuttua. Mutta otetaan selvitykseen tämä! :)

   Poista
  2. Nyt on maistettu! Ei ollut mielestäni oikeastaan yhtään tulinen, dominoiva maku oli lähinnä lakritsanjuuri joten jos siitä tykkää niin kannattaa kokeilla. Itse en tuosta hurjan paljoa välittänyt. En ole kokeillut muita Yogi tea -tuotteita, täytyy varmaan joskus antaa niille muille mahdollisuus :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥