Sivut

perjantai 30. kesäkuuta 2017

Kesäkuun parhaat

Hei kaikki ja ihanaa kesäkuun viimeistä päivää! Kesäkuu oli minulle todella työn täyteinen, mutta vapaa-ajalla olen tehnyt myös paljon kaikkia kivoja projekteja. Niihin haluan pureutua tarkemmin, joten niistä on myöhemmin luvassa ihan omia postauksiansa. Nyt kuitenkin kesäkuun ilahduttavimpien juttujen pariin!


Mökkireissun yhteydessä käytiin Vesilahdella Makasiini -nimisessä pizzeriassa, joka toimii myös puotina ja kahvilana. Miljöö on tuolla tosi sympaattinen ja pizzat ihan älyttömän hyviä. Tuossa tilaamassani Torpparin auringossa oli nyhtöhärkää, pekonia, punasipulia ja jalapenoa. Jälkkärijäätelöt tarjoiltiin söpösti siroista kahvikupeista. Puodin puolelta innostuin myös ostamaan yhden teepaketin.

Eikä ne teeostokset siihen loppuneet! Viime aikoina kiireisinä aamuina minua ovat ilahduttaneet nuo Tescon pussiteet! Ensinnäkin ne ovat ihan super edullisia. Toisekseen rakastan noiden kaunista pakkaussuunnittelua. Voisiko joihinkin Pirkan tai Kotimaista -tuotteiden pakkauksiinkin alkaa panostamaan jotenkin, jooko? Chocolate tea on minun ehdoton suosikkini, maidon kanssa se on lähes kuin kaakaota. Earl Grey on myös hyvää, mutta ei raikkaudessa yllä yhtä korkealle kuin Twiningsin kestosuosikkini. Vielä houkuttaisi kokeilla ainakin Vanilla Chaita!

Ihanaa on myös se, että nyt on ollut aikaa lukea jotain muutakin kuin koulukirjoja! Neiti Peregrinen koti eriskummallisille lapsille oli ollut lukulistallani jo vuosia, ja nyt vihdoinkin lainasin sen kirjastosta. Ihanaa istua parvekkeella lukemassa ja uppoutua fiktion ja fantasian maailmaan. Parveke on muuten tällä hetkellä suosikkitilani meidän kodista ja siitä on tulossa heinäkuun aikana esittelyä!

Miten teidän kesäkuu meni? Nappaisiko teitä kuulla ensi viikolla vihdoin Tallinnan reissun ostoksista?

Translation:
Even though I have had many work days during July I have had plenty of time for my own projects also. So there will be many DIY-posts later. However now I want to tell you about the little things that made me glad in July.
  • This pizzeria called Makasiini located near to Aleksi's family's summer cottage. The setting is so lovely and the pizzas are excellent. Mine had pulled beef, bacon, jalapeno and red onion.
  • One of the big grocery chains in Finland started to sell Tesco products and I fell in love with these tea bags. The packing is so nice and I'm nuts about that Chocolate tea. Still have not tried Vanilla Chai.
  • I have time to read other than school books! I finally borrowed  Ms Peregrine's home for peculiar children from the library. It's so nice to sit in the balcony and get absorbed in the story. By the way the balcony is actually my favourite room of our home and I'm planning a post about it also.

10 kommenttia:

  1. Nuo Tescon pussiteet näyttää jo pakkauksen puolesta niin hyviltä että voisin uhmata herkkää vatsaani ja kokeilla niitä! Yhtäkkiä alkoi himottaa pizzakin, perhana : D

    Täällä päässä kesäkuu hurahti hirveällä hulinalla kun pikkusisko tuli meille vajaaksi kolmeksi viikoksi ja päätimme juosta kaikki maailman kesätekemiset läpi kerralla. Viimeinen viikko on mennyt voipuneena lahnatessa, välillä on vaikea muistaa että pitäisi levätäkin.

    Ps. Ehdottomasti ostospostauksia! Tykkäääään ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoja nämä ruokapainotteiset postaukset! Luulisi kyllä, että useimmille herkkävatsaisille kohtuullinen määrä teetä sopii, varsinkin jos muuten pitää päivän ruoat suht neutraalina.

      Kiva kuulla, että olet kerennyt kesästä nauttimaan kunnolla! Välillä on kyllä hyvä muistaa rentoutua ja olla vain, ettei kesän suunnitelmista tule vain pelkkää suorittamista :)

      Poista
  2. Olen katsellut itsekin noita teepaketteja, näyttävät kovin kiinnostavilta! :D en ole vielä ostanut sillä noin yleensä en juo pussiteetä, mutta pakko kokeilla! Ostospostauksethan on parhautta ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostospostausta ensi viikolla siis! :)

      Joo kokeile ihmeessä itsekin noita teelaatuja! Minulle ainakin pussitee on kiireisinä aamuina ihan must :D

      Poista
  3. Nuo Tescon teet olivat positiivinen yllätys<3 Nuo pakkaukset ovat lisäksi niin kauniit :) Ehdottomasti tee ostospostaus! Ne on parhaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ne paketit ovat niin kauniita! Kaikenkaikkiaan ihan mahtavia tuotteita. Ihanaa että ostospostaus saa kannatusta! :)

      Poista
  4. Mä maistoin tota Early Greytä Tescolta töissä ja on mun uusi suosikki, mun mielestä maku syvempi ja parempi. Juon aina teen ilman sokeria tai maitoa, joten en tiedä onko siinä suuri ero maidon kanssa kahden eri valmistajan välillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin juon teen yleensä ilman maitoa tai sokeria, varsinkin Earl Greyn. Itse tykkäilen tosiaan vähän enemmän Twiningsin Earl Greysta, joka on mielestäni raikkaampaa ja sitruunaisempaa :)

      Poista
  5. Oi noi Tescon teet <3 Ja muutkin tuotteet, esim vegaaniset jätskituutit ja valkosipulivoipatongit!! <3 Mä vaan sattumalta lähikaupasta bongasin noita teepaketteja, en ees tienny niitten olemassaolosta. Ostin Vanilla Chaita, se on tosi namia kookosjuoman kanssa. :) Plussaa Tescolle, että teepussit ei ole yksittäispakattu muoviin, niin ku jotkut pussiteet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Plussaa tosiaan siitä, että pakkaus on ekologisempi kuin monella kilpailijalla. Jos vielä olisi valkaisemattomat pussit kuten vaikka Clipperillä! Täytyy tuota Vanilla Chaita kokeilla, kunhan ensin aiemmat varastot hupenevat. Nuo on aika isoja paketteja :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥