maanantai 17. heinäkuuta 2017

Vuosipäivä Korkeasaaressa

Lauantaina vietettiin Aleksin kanssa seurustelun toista vuosipäivää. Aluksi olin miettinyt, että olisi kiva tehdä jokin pieni viikonloppureissu ihan Suomen sisällä, mutta Korkeasaari vei voiton. Me molemmat tykätään kovasti käydä siellä, ja se tuntuukin olevan oikeastaan jokavuotinen perinne nykyään. Otuksia ja niiden tekemisiä on ihanaa seurata ja usein siinä unohtuvat arjen kaikki muut murheet. Tosin nyt kun saari oli täynnä lapsiperheitä, niin osa ajasta meni lastenvaunuja ja joka suuntaan sinkoilevia mukuloita väistellessä.

Mukava päivä oli kuitenkin! Nähtiin mm. maailman iloisin pöllö, leikkisä saukko ja utelias vesikko. Saukko ja vesikko ovat oikeastaan lemppareitani, mutta en ollut moneen vuoteen sattunut paikalle silloin kun ne ovat aktiivisimmillaan. Kerrankin kävi tuuri! Korkeasaaren jälkeen suunnattiin vielä syömään Friends & Brgrsiin, jonne mahduttiin myös kuin ihmeen kaupalla.


Loppuviikosta ajattelin postata asiaa jääteestä, nappaako? Mukavaa viikkoa teille kaikille!

Translation:
Me and Aleksi had our second anniversary last Saturday and we went to Korkeasaari Zoo and then eating at Friends & Brgrs. I was so happy at the zoo when we managed to see otter and European mink! Usually they are just hiding somewhere but now our timing was just right! They are my favourites!

2 kommenttia:

  1. Ihana toi saukko! Aika mahtava onnistunut kuva! Tonne haluan itekkin viiä mun ukon vaikka sitä ei ehkä niin kiinosta :D Mutta mun mielestä toi kuulostaa hyvältä ja erilaiselta vuosipäivältä kuin perus leffaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo saukko on kyllä ihana! Suurimman osan ajasta taitaa lymytä piilossa, mutta näkösällä ollessaan on kyllä sellainen vauhtihirmu :D Vie ihmeessä ukko joskus Korkeasaareen, varmasti on kivempaa kuin mitä osaa odottaa!

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥