perjantai 13. lokakuuta 2017

Skaven plague monk

Yhteen muuttaessa suurin osa meidän kodin tavaroista on tullut minulta. Avomies on oikeastaan antanut vapaat kädet sisustuksen suhteen, ja minusta on tosi kiva että makuuni luotetaan! Olen kuitenkin se luovempi tyyppi meistä kahdesta.


Kesällä kuitenkin Aleksi mietti, että olisi kiva saada jotain peliaiheista seinälle, ja tietty tarjouduin piirtämään. Minusta olisi vähän hassua kehystää jotain valmista julistetta, kun kuitenkin harrastan kuvataidetta. Teemaksi valikoitui skaven plague monk uudesta Warhammerista. Kuva on toteutettu musteella ja vesiliukoisilla värikynillä. 

Ala-asteella olin koukussa Tetrikseen, Killzonea tuli joskus kokeiltua, mutta nykyään en oikeastaan pelaa mitään. Välillä on vaikea tajuta, miten monta tuntia pelaamiseen oikein saakaan kulutettua, mutta toisaalta mikäs minä olen sanomaan. Minäkin rakastan fiktiivisiä maailmoja, mutta kulutan niitä vain eri muodossa.


Aihe ei ole ihan söpöimmästä päästä, mutta tekniseen toteutukseen olen suurimmaksi osaksi tyytyväinen! Varsinkin tuo tausta onnistui ihan super hyvin. Vielä ei taulu ole seinällä, mutta päätynee jonnekin lähelle Aleksin pelinurkkaa.

Tämmöinen ei niin geneerinen teema ei varmaan ole kaikkien kuppi teetä, mutta mitäs tykkäätte?

Translation:
When we moved together most of the stuff came from me. Aleksi trusts in my decoration capabilities, which is great! However in summer he hoped to get a game related picture on the wall. Because art is my hobby it would have been silly to put some ready made picture in frames. Off course I offered to draw/paint! The theme was skaven plague monk from the new Warhammer and it is executed by mixed techniques (ink/water-soluble pencils).

10 kommenttia:

 1. Mun mielestä tosi hieno piirros/maalaus minkä olet luonut! Kehtaa hyvin esitellä, itse olen joskus pelaillut wowia, joten tämä on vähän sitä samaa pelihenkistä juttua mitä on tottunut näkemään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri! Yllättävän moni tuntuu kyllä joskus pelanneen wowia! :)

   Poista
 2. Vau, tosi hieno! Joskus tuli pelattua, nykyään en oikein tahdo löytää aikaa pelaamiselle, vaikka siitä tykkään tosi paljon. Jos osais pelata yhden tai kaks tuntia viikossa niin sitten ois jees, mut mulla se pelaaminen venähtää monen tunnin sessioksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! ^^ Pelaamiselle on varmasti hankala löytää tarpeeksi aikaa, jos samalla pyörii koulu, työt ja muitakin harrastuksia. Sen verran aikaa vievää puuhaa, kun johonkin maailmaan oikein uppoutuu :)

   Poista
 3. Itse tykkäilen, kaunista jälkeä! :) Mäkään en ole maaliskuun jälkeen pelannut yhtään mitään, mutta näin iltojen pimetessä pelihimo alkaa yleensä nostaa päätään. :D Viimeistään talvella kaivan taas Skyrimin esiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kiva että tykkäät! Ja joo, varmasti pimeät kylmät illat houkuttelee jo kovasti jäämään vain kotiin pelailemaan iltalenkkien ja muiden rientojen sijaan! :D

   Poista
 4. Upea piirros kyllä, värien käyttö ja sekoittelu on sinulla hallussa :)
  Meillä ei pelailla käytännössä lainkaan. Tykkään kovasti katsoa kun muut pelaavat vaikka jotain Falloutia tai Skyrimia, mutta itsellä ei oikein hermo kestä pelaamista :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Selena! :)

   Falloutin maailma on kyllä tosi kiehtova! Ollaan nyt avomiehen kanssa myös katsottu muutama ammattipelaajan pelaama peli läpi. Tähänastisista lemppari on ollut Hollow Knight, siinä on tosi kauniit grafiikat ja musiikit!

   Poista
 5. Mie tykkään pelijutuista kun oon pennusta asti pelannut ja välillä pelailen nykyäänkin, hirveästi vaan on laiskistunut. Mies sen sijaan pelaa yhtä paljon kuin ennenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelaaminen on kyllä varmasti monelle hyvä keino viedä ajatukset pois arjen stresseistä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥