maanantai 30. huhtikuuta 2018

Huhtikuussa ilahdutti


 • Traineepaikka. Löysin unelmieni harkkapaikan sisältömarkkinoinnin parissa ja aloitan siellä ensi kuussa! Blogiharrastuksesta oli muuten paikan saamisessa ehdottomasti apua. Vähän jännittää miten jaksaminen riittää omaankin blogiin, mutta yritän kuitenkin päivittää tuttuun tapaan kerran viikossa.

 • Lush Twilight body spray. Muistan yhä, että olen ylimääräisen kosmetiikan osalta ostolakossa, mutta halusin kuitenkin juhlistaa varmistunutta traineepaikkaa tällä pitkäaikaisella haaveella. Twilight tuoksuu ihanasti makealta laventelilta. Siinä on vaan jotain niin lämmintä, mystistä ja tutun oloista.
 • Isin synttärit. Isä täytti pyöreitä vuosia viime viikonloppuna ja ensin käytiin koko perheen kanssa syömässä ulkona. Lisäksi äiti järjesti kahvitilaisuuden, johon oli salaa kutsuttu isän vanhoja työ- ja koulukavereita sekä muita ystäviä. Iskä oli tosi ilahtunut, vaikka aiemmin olikin kieltänyt järjestämästä juhlia.
 • Tv-taso. Uusi tv-taso oli pakkohankinta, kun piti saada tv-tason virkaa toimittanut lipasto eteiseen. Eteisessä meillä ei aiemmin ollut mitään laskutilaa. Unelmoin Ikean Hemnes-tv-tasosta tummana. Etsintöjen jälkeen se löytyikin Torista edullisesti. Tv-tason vetolaatikoihin meni myös kätevästi piiloon cd-kokoelmani rippeet. Muutama koriste-esine etsii kuitenkin vielä paikkaansa olohuoneessa.

 • Huonekasvit. Lisääntyvästä valosta huolimatta kummituspuu näyttää edelleen raasulta. Vaihdoin sille nyt mullat, joten täytyy toivoa että kaveri piristyy siitä. Kuun alussa tänne muutti myös palmuvehka.

HAUSKAA VAPPUA! <3

Translation:
The best things in April:
 • I will be a trainee! I managed to get a trainee position and after few weeks I start working as a content marketing trainee!
 • Lush Twilight body spray. As a congratulation gift to myself I bought something that I have wanted almost a year. I love this sweet lavender scent!
 • Dad's birthday. My mom organized surprise party for him and asked there his friends to visit. He was so surprised and happy!
 • Tv stand. Ordinary this is Ikea furniture but we managed to find it second hand and saved some money!
 • Plants. I'm not sure is my ghost tree slowly dying but I bought a new plant additionally.

8 kommenttia:

 1. Tosi kivannäköinen tv-taso! Voi kätevästi piilottaa kaikki elektroniikkajutut sun muut näkyvistä. :) Onnee harkkapaikan johdosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä tilaihme! Vielä on itseasiassa pari vetolaatikkoa tyhjilläänkin. Pitäisi jemmata niihinkin jotain tavaraa pois näkyviltä.

   Kiitos! :)

   Poista
 2. Ihana toi tv-taso! Mä ehdottomasti haluaisin myös ton tv-tason, mutta meillä jatkaa acazia vielä. Pitäisi muuttaa omakotitaloon, että sais kaiken mitä haluaa. Mutta toi hemnesin tummanruskea/musta on just hyvä, meillä on 3 kpl niitä 3 vetolaatikon lipastoja ja on tosi siistit ja näyttää arvokkaalta ollakseen ikeasta. ja onhan ne ikean kalleimmat kalusteet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvältähän tuo akaasiakin kuulostaa! Meiltä taas ei löydy Ikean Hemnesiä tuon enempää, mutta meidänkin lipastossa on tosipaljon samaa muotokieltä Hemnesin kanssa :)

   Poista
 3. Onnea harjoittelupaikasta! Mä suoritan suuntautumisharjoitteluni tässä nykyisessä logistiikkafirmassa, jossa teen iltavuoroa. Vähän tylsää, mutta budjetti ja aikataulut eivät nyt kestä uuden paikan etsimistä :D

  Tuoksu kuulostaa ihanalta ja TV-taso on tosi komea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Fiksun kuuloinen ratkaisu tuossa tilanteessa :) Mulla taas loppui vuodenvaihteessa edellisen työn soppari ja muuton takia en sitä jatkanut, joten siinä mielessä kivuttomasti sujui firman vaihto harkkaa varten. Vähän kiirus meinasi kyllä paikan löytämisessä tulla ja mulla oli jo varasuunnitelmana muutama kesäkurssi-ilmoittautuminenkin tehtynä.

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥