Sivut

sunnuntai 14. lokakuuta 2018

Halloween-ostoksia

Keep Changing Coloursin Eni on varmaankin vielä kovempi halloween-intoilija kuin minä. Kävimme yhdessä katsastamassa kauppojen halloween-valikoimaa naurettavan lapsenmielisellä innostuksella tänä vuonna jopa kahtena eri päivänä. Ensimmäinen kierros tehtiin syys-lokakuun vaihteessa, jolloin läheskään kaikkiin kauppoihin ei ollut halloween vielä rantautunut. Viime perjantaina teimme uusintakierroksen, jonka annista lisää jo ensi viikolla! Tsekataan nyt mitä ensimmäiseltä kierrokselta tarttui mukaan.

Halloween-ostoksia, päivä 1


Kierros aloitettiin Lushilta, josta ei kuitenkaan ostettu mitään. Lord of Misrulen saatan vielä joku päivä käydä ostamassa ja mieltä kutkuttava pimeässä kiiltävä Ghost in the Dark jäi myös hyllyyn, koska totesin normaalivalikoimassakin olevan minua kiinnostavia saippuoita, jotka ovat himpun verran halvempiakin.

Ostosreissun lomassa piti tietenkin poiketa Starbucksissa Pumpkin spice latella, josta valitsin jääversion. Kuuma Pumpkin spice latte on kyllä parempi, mutta viisurien poistosta toipuva suu piti varmaan enemmän kylmästä versiosta.


Suurin shoppailuanti oli tällä kierroksella Tigerilla. Halloween-juhlien järjestäjille myymälä tarjoaa yhtä sun toista teemaan sopivaa, mutta itse pyrin ostamaan arkisempaa tarvaraa. Mukaan tarttui tarroja, serviettejä sekä jo viime vuonna katselemani pääkallokynttilä.

Metsästettiin myös Kampin K-kaupasta Enille Hartwall Limonadin Vadelma salmiakki -edition. Itse kävin ostamassa samanlaisen päästyäni takaisin Hyvinkäälle. Limpparin maku oli aika vekkuli. En osaa sanoa oliko se hyvä vai paha, mutta erilainen. Maistakaa itse niin tiedätte.


Oletko sinä tehnyt jo halloween-ostoksia?

6 kommenttia:

  1. Haha! :'D Nyt tekee mieli vinkeetä limpparia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei siis mikään floppi, kun kerta tekee mieli lisääkin! Voisin kyllä itsekin toisen pullon vielä tuota ostaa :D

      Poista
  2. Tuli jotain semmosta pukeutumiseen liittyvää hankittua mutta ei kummempia :) Omasta halloweenmeikistä tulikin juuri tänään postaus blogiin, ihan harjoitusmeikki. Saa nähdä mikä on se lopullinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo, mielikuvitukselliset halloween-meikit on tosi ihania! Täytyypä käydä tsekkaamassa. Mulla ainoat tiedossa olevat halloween-juhlat on julkisilla kulkuneuvoilla seikkailun päässä, ettei varmaan kovin näyttävien meikkien kanssa kehtaa mennä :D

      Poista
  3. En ole vielä maistanut tota limpparia, mutta pitänee kyllä. Harmi kun täällä ei ole lushia, mutta netistä kyllä saa jos iskee himo halloweenkamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin muuten lähikaupasta myös, että jouluksi on tullut glögiä, jonka makuinspiraationa ovat ne irtokarkkilaarien punamustat isot pääkallokarkit! :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥