Sivut

keskiviikko 17. lokakuuta 2018

Lisää halloween-ostoksia

Viime perjantaina käytiin Keep Changing Coloursin Enin kanssa uusintakierroksella tsekkaamassa kauppojen halloween-valikoimaa. Näin lokakuun puolessa välissä tarjonta oli jo paljon suurempi kuin syys-lokakuun vaihteessa (postaus 1. kierroksesta löytyy täältä). Note to myself ensi vuotta varten: älä yritä mennä tekemään ultimaattisia halloween-ostoksia ennen 10.10.

Halloween-ostoksia, päivä 2


Moni vaatekauppa onnistui pettämään odotuksemme. H&M:n tarjonta oli viime vuoden jämiä (olisiko kivempi tuottaa vähän pienempiä eriä, jolloin nytkin olisi saatu sesonkiin tuotteita, joilla olisi uutuusarvoa?). Söpöjä teemaan sopivia sukkia, legginsejä ja muita vaatteita taas tehdään vain lapsille.  

Meille aikuisille kaupat tarjosivat lähinnä haalareita tai överi bilemekko + hassu hiuspanta -yhdistelmiä. Valikoimista puuttui kokonaan sellaiset vaatteet, joita voisi yhdistellä arkenakin normaaliin mustaan asuun. Jäin kaipaamaan mm. monipuolista sukkavalikoimaa, yksinkertaisia ja mukavia printtipaitoja tai -mekkoja, legginsejä ja vaikka jotain söpöä sateenvarjoa. Yksi kauppa kuitenkin yllätti positiivisesti.


Cubus on kauppa, josta minulla tulee ostettua erittäin harvoin mitään, mutta onneksi nyt satuttiin tsekkaamaan valikoima! Cubukselta löytyi söpöjä halloween-teemaisia yöasuja. Uuden yökkärin hankkimista olinkin muutaman kuukauden miettinyt, joten ihanaa että nyt löytyi sellainen söpöllä kummitus-printillä! Kassalta löytyi vielä lyhytvartisia sukkia, jotka pääsevät varmaan kesällä käyttöön. Yökkäri ja sukat ovat Better Cotton Initiative -puuvillaa, josta myös plussaa.


Lisäksi mukaan tarttui kummitus-serviettejä Clas Ohlsonilta ja nonparelleja Juhlamaailmasta. Hauskoilla nonparelleilla saa loihdittua halloween-fiilistä vaikka ihan perinteisiin mokkapaloihin. Mitä sinä muuten tykkäät leipoa halloweenina?


Millaisia asioita itse toivoisit kauppojen halloween-valikoimalta?

6 kommenttia:

  1. Noi cubuksen jutut oli NIIN ihania! Mä katsoin myös noita yöpöksyjä, varmaan pitää käydä vielä poistamassa ne ennenkuin tulee talvivaatteet myyntiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Käy ihmeessä poimimassa omat kummituspöksyt vielä kun niitä on jos tarvetta olisi :)

      Poista
  2. Voi miten söpö yökkäri! Täälläkin odotellaan kovasti Halloweenia ja varmaan jotain pienimuotoista iltamaa on tarkoitus kavereille järkätä. Tähän pimeimpään aikaan vuodesta oikein tervetullutta hulluttelua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa kivalta suunnitelmalta! Hauskaa olisi myös nähdä blogissasi tulkintaasi halloweenista esim. asun tai meikin osalta? Sulla on niin ihana tyyli, että kiinnostaisi tietää miten halloween taipuu siihen :) Syksy ilman halloweenia kävisi kyllä tosi pitkäksi, vaikka syksy onkin ehdottomasti suosikkivuodenaikani.

      Poista
  3. Onpa kivoja ostoksia!
    Mokkapalat tms. mustalla (hopeatoffeesta ja kermasta tehdyllä) kuorrutuksella olis tänän vuonna itsellä kokeilussa :D Nuo nonparellit sopis kyl niin ihanasti sellasiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tein jokunen vuosi sitten tuollaisen hopeatoffeekuorrutteen ja oli kyllä tosi hyvää! Hopeatoffeesta saa myös ihanan kuorrutteen kuppikakuille ja sitä testasin viime vuonna :) Kuvia ja resepti löytyy blogista jos kiinnostelee: https://elisabet-teaandvanity.blogspot.com/2017/10/resepti-halloween-cupcakes.html

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥