Sivut

perjantai 12. heinäkuuta 2019

Toukokuun 2019 Teepolku Klubi

En ole tainnut blogissa naputella aiemmin mitään Teepolku Klubista muualla kuin kommenttikentässä? Jos Teepolku Klubi ei ole ennestään tuttu, niin pähkinänkuoressa se siis on turkulaisen pääasiassa klassisia teelaatuja myyvän teekauppa Teepolun oma kuukausittain ilmestyvä yllätysboksi. Boksia voi tilata erimittaisia jaksoja ja voit valita tilauksesi sisältävän vaaleita ja kevyitä teelaatuja, tummia ja voimakkaita teelaatuja tai molempia teetyylejä.

Tilasimme Aleksin kanssa joskus vuosi sitten 3 kk pätkän Teepolku Klubia ja nyt maustamattomien teelaatujen huvettua oli aika tilata toiset 3 kk tätä boksia molempia teetyylejä sisältävänä. Aleksi on meistä enemmän se maustamattomien teelaatujen ystävä, joten boksi on varsinaisesti hänelle tilattu. Tykkään kuitenkin kovasti maistella ja ihmetellä erilaisia maustamattomiakin teelaatuja, joten tämän pätkän boksit olisikin nyt tarkoitus esitellä täällä blogissakin ja tässäpä nyt toukokuun boksi nyt avattuna ja esiteltynä teille!


2018 Meng Shan Molihua Cha
Sichuanin maakunnasta Kiinasta kotoisin oleva vihreä jasmiinitee lähti suoraan Aleksin matkassa hänen työpaikalleen. Itse kun en jasmiinista juurikaan välitä niin teessä kuin hajuvesissäkään. Yritin haastatella Aleksilta mielipidettä tästä teestä. Maku on kuulemma miellyttävä ja miedon jasmiininen. Jeps, ei lisättävää.


2018 Qimen Hong Cha AAA
Tämä huippulaatuinen musta Keemun yllätti suuresti. Ensinnäkin jo teen lehdetkin olivat aivan erilaisia, kuin millaisiin olen mustan teen kohdalla yleensä tottunut. Pakkauksen kyljessä makua on luonnehdittu kevyesti savuiseksi, havuiseksi ja kuivattujen punaisten hedelmien piirteitä omaavaksi. Minulle päällimmäisenä makuna mieleen kuitenkin tuli kennohunaja. Varsin ihastuttava uusi tuttavuus siis.


2018 Sencha "Kofu"
Harva sencha säväyttää yhtä paljon kuin tämä. Ennen pakkauksen avaamista ei oikeastaan ollut tästä kovin suuria odotuksia, koska sencha on tullut minulle tutuksi lähinnä maustettujen teelaatujen pohjana. Pussin sisältö oli kuitenkin jotain aivan timanttista.

Tämän senchalaadun lehdetkin näyttivät hieman kiiltäviltä, suorastaan öljyisiltä - sellaisilta, jotka ovat varmasti täpötäynnä aromeita. Haudutetun teen maku oli vehreä ja vegetaalinen ja tee oli aivan uskomattoman intensiivisen värinen! Tämä oli aivan huikea ja silmiä avaava uusi tuttavuus.


Oliko Teepolku Klubi sinulle ennestään tuttu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥