Sivut

lauantai 30. toukokuuta 2020

Toukokuun parhaat 2020


Uusi malli hiuksille
Kävin kampaajalla vihdoin ja viimein! Edellisestä hiustenleikkuusta oli vierähtänyt jo ihan liian ja hiukset olivat kasvaneet reilusti mallistaan ulos. Oli ihanaa saada kuontalo taas kuosiin ja samalla tehtiin mukavan rentouttava haudehoito. Luottokampaajani teki juuri minulle sopivan kerrostetun leikkauksen, joka on nätti mutta rento pitää.

Seurattavien blogien siivousta
Havahduin siivoustarpeeseen siinä vaiheessa, kun Bloggerin feediin tuli mm. ennen hauskan ja nasevan asenneblogin ahdistavaksi muuttuneita kiukuttelupostauksia ja sellaisen tyyliblogin asukuvia, joista en oikeastaan edes tykkää. Haluaisin, että minulla olisi seurantalistalla vain oikeasti inspiroivia ja innostavia blogeja.

Skafferin Appelsiini & Raparperi -tee
Vihreä Appelsiini & Raparperi -tee houkutteli makeudellaan ja kepeällä kesäisyydellään toukokuun aikana niin monta kertaa, että pussi ehti tyhjentymään. Kuvittelin muuten hiljattain, että kohta voisi laittaa uutta teetilausta tulille, kunnes laskin meiltä löytyvät teet ja haudukkeet tänään aamulla ja päädyin lukuun 52. Hupsista. Nyt yritän omalta osaltani olla ostamatta meille uusia teelaatuja ja haudukkeita ennen kuin niitä on jäljellä alle 40.


Luonnonkosmetiikkaa Ruohonjuuresta
Toukokuun alussa oli koronasta huolimatta uskaltauduttava Helsinkiin käyttämään pari lahjakorttia, jotka olivat menossa pian vanhaksi. Pyrin valitsemaan reissulle sellaisen ajankohdan, että liikkeellä oli mahdollisimman vähän muita ihmisiä. Toinen lahjakorteista oli Ruohonjuureen, josta löytyikin kätevästi Murumurun sy-voide, Mossan rauhoittava seerumi, Flow Cosmeticsin ruusuvesi ja peräti kilo Westlabin kylpysuolaa. Tuo kylpysuola oli huikea bongaus, sillä se maksoi vain vähän yli kympin ja kestää varmasti pienen ikuisuuden.

Uusien reseptien kokeilu
Leivontaa tuli harrastettua toukokuussa lähes joka viikonloppu ja sen tiimoilta kokeilin muutamaa itselle uuttakin reseptiä. Vappuna tein Aleksille gluteenittomia uunidonitseja, joista tuli tosi söpöjä. Lisäksi testasin banoffeeta ja leivoin ennestään tutulla reseptillä rahkapiirakan.

Uusi ruokailuryhmä
Ruokailuryhmä saapui meille eilen ja olen siitä tosi innoissani. Vanha setti oli ihan liian pieni, kiikkerä ja elämää nähnyt, joten uusi ruokailuryhmä oli ihan oikea tarvehankinta. En ole vielä kerennyt ottamaan siitä blogia varten kuvia, mutta luvassa on sisustuspostausta lähiaikoina.


Miten sinun toukokuusi sujui?

6 kommenttia:

  1. Onpas kaunis kuva sinusta ^_^ <3
    Ja kivoja juttuja olet muutenkin löytänyt. Raparperi tee kuulostaa sellaiselta maulta, jota täytyisi kokeilla :)
    Blogien karsiminen tekee hyvää aina välillä ja toisinaan sitä itsekkin havahtuu että omassa lukuluettelossa on paljon blogeja joiden juttuja ei ole jaksanut ikuisuuksiin enää kunnolla lukea. Itseä toisinaan harmittaa kun on tullut omaan blogiin paljon tuutattua negatiivis painotteista tekstiä, mutta en ole niitä viitsinyt poistaakkaan jos niistä jollekin on samanlaisten tilanteiden ja tunteiden kanssa kamppailussa vertaistuellista hyötyä. :) mutta ymmärrän ettei ne käsittelyt kaikille kolahda. Se on kyllä tärkeää, että löytyy luettavaa mikä inspiroi itseäkin tämän harrastuksen kanssa ^_^
    Ja tuo uusien reseptien kokeilu, sitä täytyisi ehdottomasti itsekkin enempi uskaltaa tehdä eikä pelätä että menee raaka-aineet hukkaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3

      Tietenkin blogiin saa purkaa myös niitä hankalia ja negatiivisiakin asioita - se on vaan taitolaji, että onnistuu tekemään sen oikeaan sävyyn. Esimerkiksi sun blogia on ilo lukea, kun osaat käsitellä vaikeitakin asioita niin analyyttiseen ja raketavaan tyyliin :)

      Poista
  2. Nomnom donitseja! <3 Leipominen on kyllä ollut tavallista enemmän mielessä viime aikoina. Ja hiuksesi näyttävät oikein hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Nyt on tavallaan hauskaa, kun kalenterissa on niin paljon tyhjää, että energia ihan eri tavalla uusien reseptien kokeiluun :D

      Poista
  3. Oi onpa suloisen näköisiä nuo leipomukset! <3 Oletko jo ehtinyt testaamaan noita kosmetiikkahankintoja? Olen itsekin joskus katsellut kyseisiä tuotteita, mutta en ole vielä ostanut. Jossain vaiheessa olisi kuitenkin tarvetta uudelle silmänympärysvoiteella ja kasvovedelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3

      Nuo Ruohonjuuren kosmettiikkahankinnat odottelevat vielä pääsyä tositoimiin, mutta ainakin Flown ruusuvedelle uskallan antaa nyt jo suosituksen! Minulla vetelee juuri viimeisiään saman brändin laventelivesi ja se on ollut aivan loistava tuote. Kokeilin ennen ostamista tuota ruusuvettä muutamaan otteeseen testeripullosta kämmenselälle ja se jätti ihon aivan uskomattoman pehmeäksi! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥