Sivut

lauantai 6. kesäkuuta 2020

Black Velvet ja muut Nordqvistin Hot & Cold -sarjan uutuudet

Esittelin teille vuosi sitten innoissani Nordqvistin upouuden Hot & Cold -teetuoteperheen, joka on saanut tänä keväänä lisäystä peräti kolmella uudella maulla! Kaikki viime vuonna lanseeratut sarjan teet löytyvät edelleen kaupoista, joten tuoteperhe on siis jo aika mukavan kokoinen. Uutuusmaut sujahtivat erittäin nopeasti ostoskoriin, kun äkkäsin ne Citymarketissa, mutta näitä löytyy käsittääkseni myös S-ryhmän kaupoista. Uutuuskolmikon muodostavat valkoinen tee, rooibos ja hedelmähauduke.


Hot & Cold -sarjan pyramiditeepussit on erityisesti tehty sekä lämpimiin että kylmiin juomiin sopiviksi, vaikka tokihan mistä tahansa teestä voi tehdä jääteetä. Näillä pyramidipussilla tehty jäätee hautuu valmiiksi noin 10 minuutissa. Olen kokaillut näitä pelkästään kylminä, sillä minulle nämä ovat ensisijaisesti jääteetä varten – kuumiin juomiin sopivia teelaatuja kun on kaappi pullollaan.

Pakkaussuunnittelu jatkaa näissä uusissa mauissakin Hot & Cold -tuoteperheestä jo aiemmin tutuksi tullutta leikkisää linjaa ja koko tuote on kierrätettävissä pahviin, muoviin ja biojätteeseen. Lisäksi Rooibos Spritzillä ja valkoista teetä sisältävällä Sunny Peachilla on molemmilla Rainforest Alliance -sertifikaatti.


Rooibos Spriz sisältää rooibosta, appelsiinia ja luontaista appelsiiniaromia. Maku on pirteä ja pehmeä, aivan kuten tältä makuyhdistelmältä saattaakin odottaa.

Sunny Peach -maussa pohjana on valkoinen tee, joka on maustettu mansikalla, mansikka-aromilla ja luontaisella persikka-aromilla. Tämä tee maistuu iloisen pirteältä ja makealta ja muistutti minua jostakin Nordqvistin perusvalikoimaan kuuluvasta pussiteestä. Siksi olisinkin kaivannut tältä vähän uniikimpaa ja erottuvampaa makua, mutta hyvää on tämäkin siitä huolimatta.

Black Velvet nousi tästä uutuuskolmikosta suosikikseni. Balck Velvet on sekoitus hibiscusta, luontaista lakritsiaromia, karhunvadelmaa ja luontaisia vadelma- ja karhunvadelma-aromeja. Viime vuonna myyntiin tullut Hot Rosé on tähän verrattuna selvästi makeampi, kun taas tätä kuvailisin kirpeämmäksi. Black Velvetin laatikko oli myös muista tuoteperheenn teelaaduista erottuva pakkauksen kevyesti rock-henkisellä kuvituksella. Löysin laatikon sulkijasta jopa pienen pääkallon!


Joko olet kerennyt testaamaan näitä uutuuksia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥