sunnuntai 30. toukokuuta 2021

Toukokuun parhaat 2021

Toukokuu sujahti niin sukkelasti, että piti jälleen pinnistellä muistaakseen mitä kaikkea kuukauden aikana olikaan tapahtunut. Kasetti on nyt selvästi täynnä ja aivot kaipaavat lepoa, mutta vielä pitäisi jaksaa töitä jonkin aikaa ennen lomaa. Juttelin eräänäkin päivänä ihan pokkana Aleksille siitä, että laitoin yhden perunan mehun ja kuoren piirakkaan, kun piti puhua sitruunoista (onneksi siis varsinaiseen piirakkaan laitoin sitä sitruunaa enkä perunaa). Vapaa-ajalla järkevien asioiden tekeminen tuntuu työläältä ja monesti löydän itseni työpäivän jälkeen vain napittamasta Netflixiä.


Demmers Teehausin Green Bellini nousee ehdottomasti kuukauden teeksi. Ostin sen jo viime syksynä mielessäni kevät, lämpimät säät ja jäätee. Persikkainen Green Bellini on yksi ikisuosikeistani, johon ei ikinä kyllästy. Tämä tee on tosin loppuu aivan pian, ja parhaillaan käyn mielessäni taistelua siitä, onko ok ostaa lisää teetä, jos kaapissa on jo 59 teetä ja hauduketta, mutta ei juuri jääteeksi sopivia irtolaatuja.

Tregrenin keittiöpuutarha T6 on solissut keittiössämme nyt kuukauden päivät ja yhtään liioittelematta tämä laite on mullistanut niin ruokaostoksemme kuin tapamme käyttää salaattia, kun tuoreita lehtiä on nyt niin helposti saatavilla. Ajattelin tehdä keittiöpuutarhasta vielä aivan erillisen postauksen, jossa ruodin tarkemmin sen plussia ja miinuksia.


Pihan kasvit ovat heräilleet talviuniltaan ilahduttamaan. Haluaisin tehdä kukkapenkkini kasvistosta listan, jossa on lueteltuna eri vaiheissa kesää kukkivat kasvit ja tietoa niistä, kuten veden tarpeesta, koosta ja leviämisestä. Näin kukkapenkkiin olisi helpompi suunnitella kaikkea uutta, kun näkisi vaikkapa, jos jossain kohtaa kasvukautta kukkivia kasveja olisi vähän. Meidän pihauudistusprojektimme laitettiin muuten nyt paussille, koska taloyhtiöön on tulossa remontteja, joiden tielle ei haluttaisi tehdä istutuksia.

Yllätyslahjalla minua ilahdutti S, joka halusi jälkikäteen muistaa minua huhtikuussa olleiden synttärieni kunniaksi. Hain postista paketin, josta paljastui Lushin Beauty Sleep -kasvonaamio sekä Sleep-hierontapala. Tämä oli niin ihanan ajattelevainen ja yllättävä hemmottelulahja ja sai minut todella hyvälle mielelle, kiitos! <3


Millainen toukokuu sinulla oli?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥