perjantai 7. toukokuuta 2021

Huhtikuun parhaat 2021

Nyt on jälleen kuukausittaisen kiitollisuusharjoituksen aika – siispä pidemmittä puheitta mennään huhtikuun 2021 parhaiden juttujen pariin.

Pihasuunnitelmien osalta haaveita tuli huhtikuussa konkretisoitua sekä piirtäen että ostoslistan avulla. Pihalla ei kuitenkaan ole vielä mitään konreettista uutta esiteltävää, joten pihapostaus saa vielä odotella.

Minusta tuli täti isoveljeni pienelle tytölle. Kuten ehkä tiedättekin, niin en itse tajua lapsista juurikaan mitään, joten tilanne on itselleni erikoinen. Odotan kuitenkin innolla sitä, että pääsen olemaan osa hänen elämäänsä tavalla, joka tuntuu hyvältä myös minusta. Olen jo onnistuneesti lähettänyt neidille ensimmäisen lahjan - hymyilevän vaaleanpunaisen pehmokissan. Eiköhän tämä uusi rooli ala tästä sujumaan pikkuhiljaa.

Syntymäpäivälahjaksi saamani keittiöpuutarha ilahdutti kovasti huhtikuun lopulla. Tällä hetkellä siellä kasvaa ruokakaupasta ostetut kaksi erilaista salaattia, basilika sekä persilja. Tregrenin keittiöpuutarha vaikuttaa olevan aika kuuma peruna, joten harkitsen tekeväni siitä ihan oman esittely- ja arviointipostauksensa.


Kirppislöytöjä tuli tehtyä tässäkin kuussa, kun uskaltauduin kirtelemään kirpputoria parin arkivapaapäivän turvin. Löysin tuunattavaksi jälleen yhden Aarikan lintukoristeen. Toinen löydöistä oli trofee, jota leikkisästi kutsun yksisarviseksi. Tältä kauriilta puuttuu toinen sarvi, mutta koska hinta ei ollut paha, ostin sen odottelemaan oikeaa tuunausideaa.

Teeletin Luomu Earl Grey on piristänyt minua monena arkiaamuna. Tässä Earl Greyssa on yllättävän hienostunut maku. Monet Earl Greyt ovat sellaisia, jotka tymäkkyydellään pakottavat hereille, mutta tämä laittaa päivän käyntiin vähän lempeämmin.


Miten sinun huhtikuusi meni?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥