perjantai 23. huhtikuuta 2021

29

Tällä viikolla juhlittiin pienimuotoisesti 29-v syntymäpäivääni. Haaveilin ensin ravintolapäivällisestä, mutta supistettujen aukioloaikojen vuoksi tarjonta oli niukkaa keskellä viikkoa. Työpäivän jälkeen laitettiinkin siis ravintolareissun sijaan Aleksin kanssa grilli kuumaksi ja syötiin entrecote-pihvit, vartaassa grillattua puikulaperunaa ja halloumia sekä salaattia. Synttärikakuksi olin leiponut yllättävän keväisen näköisen limejuustokakun kirpeällä limehyytelöpäällisellä. Vietän vielä myöhemmin kolmoissyntymäpäivät vanhempieni kanssa – meillä on kaikilla synttärit huhtikuussa ja päätettiin tänä vuonna niputtaa niiden vietto yhteen.


Synttärilahjaksi sain Aleksilta ja hänen vanhemmiltaan Tregrenin T6-keittiöpuutarhan, jonka käyttöönotto pitäisi tehdä lähipäivinä, kunhan sinne on ensin jotain rehuja laitettavaksi. Olen tästä tosi innoissani, sillä olen haaveillut kovasti, että meillä olisi saatavilla tuoreita yrttejä ja salaattia jatkuvasti. Toinen ihana lahja Aleksilta oli Monty Bojangles Coconut crush -konvehtirasia, johon olin kaupassa ihastunut söpön kissaa esittävän peltipurkin vuoksi.


Eräs kaveri kehui onnittelujen yhteydessä minun olevan edelleen yhtä nuorekas. Hän meinasi taatusti asian positiivisesti, mutta itse olen mieltänyt nuorekkuuspohdiskelut hieman varttuneemman ikäluokan hommaksi, joten asia herätti kysymysmerkkejä. Olenko sen ikäinen, että syntymäpäivien koittaessa luullaan että minua tarvitsee lohduttaa? No ei kai nyt sentään. Oikeastaan ainoa asia, mikä tässä iässä harmittaa on se, että ystävien kanssa ajan viettäminen ja uusien kaverien löytäminen on pirun vaikeaa, kun kaikilla on omat kiireensä ja osalla jopa lapsia. Nämä olivat jo toiset koronasynttärini, ja toivon kovasti että ensi vuonna olisi mahdollista viettää kolmikymppisiä jo vähän sosiaalisimmissa merkeissä.

8 kommenttia:

 1. Hyvää syntymäpäivää! ♥

  Ja juu, olen myös huomannut, että ympärillä pyörii todella paljon kaiken maailman nuorekkuus-keskustelua suuntaan ja toiseen, ikäkriisiä sun muuta täysin hyödytöntä. Tiedän jopa pari (lähes) ikäistäni tyyppiä, jotka kyttäävät muiden mahdollisia ryppyjä/juonteita ja arvostelevat niitä :'D Ihmisten arvomaailma on välillä hyvin kummallinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3

   Nuo kuvailemasi ilmiöt on kyllä todella harmittavia, etenkin tuo toisten ryppyjen tai juonteiden kyttäily ja arvostelu. Ihan ihme meininkiä :D

   Poista
 2. Paljon onnea! 🥳 Mun mielestä on kans jotenkin tosi tylsää, että varsinkin naisille vanheneminen yli 25 on mukamas jotenkin kamala asia. 🙄 Vaikka sitä heittäisi ironisena läppänä, se kuitenkin kuvastaa yhteiskunnassa vallalla olevia ajatusmalleja ja stereotypioita. Mielettömän hienon näköinen tuo kakku, jonka teit. Tulee ihan vesi kielelle, kun sen kuvaa katselee. 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3

   Ja oon täysin samaa mieltä sun kanssa tuosta! Jos tuollaista läppää ylipäätään heittää joku, niin sen pitäisi olla synttärisankari itse, eikä onnittelija. Jos saisin ikinä koskaan ironisella ikääntymisvitsillä varustetun synttärikortin, niin houkutus tirvaista kortin antajaa olisi kyllä valtava :D

   Poista
 3. Myöhäiset onnittelut! Ihania lahjoja sait, tuollainen keittiöpuutarha olisi kyllä huippu. Kokkaisin aina tuoreiden yrttien kanssa jos niihin ei uppoisi niin paljon rahaa.

  Mä toivon, että ensi vuonna kun juhlin kolmekymppisiä niin olisi kaikki rajoitukset jo poistuneet. Sitten kunnon pippalot pystyyn :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Keittiöpuutarha on toistaiseksi ainakin vaikuttanut loistavalta. Tosin myös muutama tuotekehitysidea on mulle tullut mieleen ja manuaali vaatisi rikastamista, mutta kun hommasta saa jujun niin ei tää vaikeaa ole :) Meillä on nyt samat salaatit ja basilika porskuttaneet jo 1,5 viikkoa ja näyttää yhtä hyviltä kuin kaupassa olivat.

   Toivottavasti meidän molempien kolmikymppiset onnistuisi ensi vuonna ilman mitään koronasäätöä! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥