Sivut

lauantai 4. maaliskuuta 2023

Helmikuun parhaat 2023

Heippahei ja toivottavasti viikonloppusi on ihana! Minulla on ollut tämä viikko lomaa, ja se on kyllä taas kerran tullut tarpeeseen. Suurimman osan lomasta olen nauttinut yksinkertaisista asioista, kuten ilman herätystä nousemisesta, hyvistä aamupaloista sekä vapaudesta tehdä hyödyllisiä ja vähemmän hyödyllisiä asioita ihan oman fiiliksen mukaan. Lisäksi eilen kotiuduttiin yhden yön mittaiselta Tampereen reissulta. Ei kummiskaan vielä mennä sen suuremmin maaliskuun kuulumisiin, vaan kurkataan nyt vielä helmikuun kohokohdat.

Yin jooga ja aromadiffuuseri

Kävin helmikuun alkupuolella joogatunnilla, jossa tehtiin hidastempoista ja kroppaa avaavaa yin joogaa kynttilänvalossa. Ympäri joogasalia oli myös diffuusereita tupruttamassa ihanan tuoksuista vesihöyryä. Tunti oli tosi rentoutava. Lisäksi nyt innostuttaa entistä enemmän hankkia oma diffuuseri.

Outopodcastin uudet jaksot

Listailin viime vuoden syyskuussa suosikkipodcasteja Yleltä. Niistä ykköslempparini on Outopodcast, josta tuli nyt helmikuussa uusi tuotantokausi. Uudella tuottiksella keskitytään outoihin olentoihin. Jaksojen otsikoita selatessani huomasin ensin harmistuvani, kun siellä vilahteli paikoin koluttuja teemoja, kuten vampyyrit ja noidat. Jaksojen sisältö yllätti silti positiivisesti, koska lähes kaikki tarinat olivat minulle entuudestaan vieraita.

Lyhyemmät työviikot maaliskuussa

Minulla on ollut tosi intensiivinen alkuvuosi töissä ja useampi lomarahavapaa käyttämättä. Meillä käyttämättömät lomarahavapaat vähentävät seuraavalla lomakaudella vapaapäiviksi vaihdettavissa olevan lomarahan määrää. Helmikuussa minulla muotoutui mielessä näihin molempiin tilanteisiin ratkaisu; käytän lomarahavapaita siihen, että teen maaliskuussa vain nelipäiväistä työviikkoa. Alkuvuoden ajan on ollut lähes poikkeuksetta tuntunut siltä, että viikonloput loppuvat kesken, joten odotan innolla josko tilapäisesti lyhyempi työviikko auttaa siihen ja ennättäisin tekemään vapaa-ajalla kaikenlaista to do -listalla olevaa.

Aleksin synttärit

Helmikuussa vietettiin Aleksin syntymäpäivää nepalilaisen ruoan ja tekemäni mokkapalatäytekakun merkeissä. Lahjaksi hän sai minulta lahjakortin kasvohoitoon sekä gluteenittomia lakuja. Tein myös tavattoman söpön kortin.

-1,0 kg (-2,4 kg vuoden alusta) 

Kalorilaskenta jatkui helmikuussakin kivalla tasan kilon pudotuksella ja vuodenvaihteesta muutosta on nyt melkein kaksi ja puoli kiloa. Yay!


Miten sinun helmikuusi sujui?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥