maanantai 14. elokuuta 2017

Giveawayn voittaja!

Osallistumisaika giveawayhin on nyt päättynyt (ja niin myös meikäläisen kesäloma, höh)! Paljon kiitoksia teille arvontaan osallistuneille!

Jokaisessa kommentissa toivottiin jatkossakin DIY-postauksia jota osasin odottaa, mutta yllätyin että sisustusjututkin nousivat toivelistan kärkeen. En pidä itseäni ihmeellisenä sisustajana, joten tuo tieto tosiaan ilahdutti! Meillä on täällä kotona paljon ihania yksityiskohtia, mutta kokonaiskuva ei ole kovin eheä. Odotan paljon että joskus saisi ostettua sen ihan ikioman asunnon, johon olisi kiva hankkia juuri sopivan kokoisia huonekaluja, maalata seinät ja lattiakin voisi olla jotain muuta kuin kellastunutta parkettia. Siihen asti että tämän haaveen saa toteutettua joudutte siis tyytymään lähinnä yksityiskohtajuttuihin ja ehkä kerran vuodessa johonkin kokonaiskuvapostaukseen! Myös teejutut ja leivonta pysyvät tietenkin mukana.

Sitten arvonnan pariin! Giveawayssa oli palkintona tällä kertaa muotokuva lemmikistä ja sen voitti... Nadya! Laitan sinulle pian viestiä, niin saadaan projekti käyntiin!


Tahdotteko muuten ensi viikolla lukea kesäkuisen Tallinan matkan teeostoksista vai lomalla tekemästäni reissusta Porvooseen? Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

Translation:
Giveaway has now ended and the winner is... Nadya!

4 kommenttia:

 1. Ääh mä just palasin Italian reissulta ja taukoo ollu blogien lukemisessa, tääkin giveaway meni ihan ohi! Olisi kiva nähdä valmis piirrustus täällä blogin puolella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, kurjaa että missasit giveawayn, mutta toivottavasti Italian reissusi oli ihana! Seuraava giveaway on tuttuun tapaan luvassa viimeistään joulukuussa. Laitan valmiin kuvan tänne, jos se vain voittajalle passaa :)

   Poista
 2. Voi mieletöntä, ihana yllätys oli voittaa tää! <3 Kiitos jo etukäteen :D
  Ja kyllä minun puolesta saa valmiin kuvan laittaa tänne.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥