sunnuntai 6. elokuuta 2017

Heinäkuun parhaat

Menipä heinäkuu nopeasti! Suurin osa päivistä kului kyllä töissä, varsinkin kun menin haalimaan loppukuuhun lisävuoroja. Silti ihan kiva kuukausi oli. Taisin muuten unohtaa viime postauksessa kertoa, että minulla alkoi tämän viikon alussa kaksi viikkoa kestävä loma. Mitään isoa ei ole suunnitteilla, mutta kivoja pikkureissuja joista osa on jo toteutettukin. Mutta nyt niihin heinäkuun parhaisiin!

Tämä Tallinnan H&M:stä kesäkuussa ostettu mekko on ihan huippu! Käytin sitä heinäkuussa niin paljon, että se kylki jolla kannan laukkua on jo vähän nukkaantunut. Trikoo tuskin on kovin kestävä tässä, mutta joskus harvoin vaatekaupassa on ihan ok, jos tunteet voittavat järjen. Kuva on muuten otettu Iitin mökkireissun yhteydessä. Samalta matkalta tuli myös poimittua käpyjä askartelua varten.


Vuosipäivä Aleksin kanssa oli tosi ihana. Kuvan kukkia tosin ei ollut ostanut Aleksi, vaan minun porukat jotka tahtoivat muistaa meitä vuosipäivänämme. Lahjaksi tuli myös kuohuviini. 

Nämä jäätelöt. Näitä saa ainakin Citymarketista. Hinta-laatu -suhde on mainio (~3.5€) ja maku kohdallaan. Olen aina liian pihi edes harkitsemaan Ben & Jerry's-jäätelöitä, mutta nämä ovat hyvä vaihtoehto niille.

Keravan kirjasto - tarkemmin Supernatural sekä kauhuhyllyn kirjat. Supernatural oli teininä yksi suosikkisarjoistani (ja Bobby suosikkihahmoni!), mutta 5. kauden jälkeen juoni alkoi tympiä ja lopetin kesken. Nyt ajateltiin katsoa kaikki kaudet läpi, kun ne kätevästi kirjastosta löytyvät. Lisäksi luin Suuren suomalaisen kummituskirjan. Tarinoissa oli paikoin toistoa keskenään, mutta myös moni tosi koskettavakin juttu jäi mieleen. Suosittelen kummitustarinoista kiinnostuneille!

Toivottavasti teidän heinäkuu meni hyvin! Muistakaahan osallistua giveaway-arvontaan, jos ette jo ole!

Translation:

July went so fast! Most of my days I did spend at work but the month was nice anyway. Oh, I did forgot mentioning in the last post that I'm now on two week vacation! But now to the best things of July.
 • The dress I bought from H&M in June. I'm nuts about it and have been wearing it so often.
 • Second year anniversary with my honey. Actually the flowers are not from Aleksi but from my parents who wanted to surprise us with flowers and sparkling wine.
 • These ice creams! They are sold in good price and are surprisingly tasty.
 • Library - especially Supernatural (Bobby is the best!) and horror books.

14 kommenttia:

 1. Ihana että teiän porukat muistaa teitä teiän vuosipäivänä! ♥
  Mun on niin pitäny lukea toi kummituskirja, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi ostaa. En enää osaa käyttää kirjastoa ja mulla on sielä joku sakkomaksukin niin eh... :D
  Harmittaa myös kauheasti että Supernatural ei osannu lopettaa ennenkuin siitä tuli ihan kökkö. Ei olla viimesintä kautta jaksettu vielä katsella, vaikka kaikki muut ollaankin koluttu läpi tylsyyksissämme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen oikeastaan vasta tänä kesänä tajunnut, että kirjastosta voi lainata muitakin kuin kurssikirjoja. Kätevää kun ei tarvitse miettiä niin tarkasti mitä lukea kun ei rahaa sitoudu kirjoihin :D

   Mielenkiinnolla odotan mitä noihin tuottiksiin sisältyy joita en ole vielä nähnyt. Jotenkin junnuna sarjan huonoksi menneeseen juoneen suhtautui liian tunteella, mutta nyt sen voisi ottaa enemmän viihteen kannalta.

   Poista
 2. Supernatural oli teininä mun lempparisarja, oon jaksanu varmaa 7. kauteen katsoa, sitten loppui into :D Ensimmäiset kaudet on ihan parhaita, mun mielestä sarja huononi ku tuli enkelit sun muut mukaan, olisivat vaan pysyneet niissä demoneissa ja kummituksissa ja jättäneet maailmanpelastushommat muille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tosi kauashan tuo juoni menee siitä, mistä alun perin lähdetään liikenteeseen. Tykkäsin kans enemmän siitä roadtrip & demon hunting -meiningistä, paljon rennompaa kuin eeppinen maailman pelastaminen :D

   Poista
 3. Ihana postaus! Tuo ekassa kuvassa oleva mekko on kyllä niin täydellinen, että täytyy mennä melkein koluamaan H&M:n nettikaupan antimia, mikäli sieltä jotakin saman henkistä löytyisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iida! Tää mekko on kyllä aivan ihana, toivottavasti sinäkin onnistut jotain kivaa löytämään! :)

   Poista
 4. Olin myöhännäisherännäinen Supernaturalin suhteen, mutta oon sitä tässä kuitenkin jo kerennyt useamman vuoden katsomaan sitä mukaa, kun niitä ilmestyy. Ihan totta tuolla aiemmissa kommenteissa tuo, että ennen noita maailmanpelastusmeininkejä oli parempi, vähän on näyttänyt hankalalta viime kaudet keksiä koko ajan vain jotain isompaa uhkaa. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voin vaan kuvitella, miten keksimällä keksittyjä myöhempien kausien pääpahikset saattaakaan olla. Viihdyttävää katsottavaa tuo toki onneksi on jos ei liian vakavasti ota :D

   Poista
 5. Onko sulla joku tietty askarteluprojekti mielessä käpyjen varalle vai keräsitkö varastoon? Hauskaa ja rentouttavaa lomaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannabella! Kävyistä olisi tarkoitus tulla kuusenkoristeita jouluksi. Varmasti teen aiheesta postauksen sitten kun alkaa olemaan ajankohtaisempi :)

   Poista
 6. Hyvää lomaa! :) Uu noita jäätelöitä en ole nähnytkään, pitänee kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nuo jätskit on hintaansa nähden tosi jees, testaa toki jos on teillä päin valikoimissa! :)

   Poista
 7. Uu noita jätskejä vois vaikka kokeilla! :) Mä oon kyllä niit mc kennedys lidlistä kokeillut ja ben n jerrys tietysti paras. Ja S-ryhmästä voisi kokeilla myös niitä tescon uutuuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testasin juuri viikonloppuna Tescon salted caramelia! Oli ihan jees, tosin mun mielestä olisi riittänyt jos vain kastike/jäätelö olisi ollut sitä suolaisen makuista eikä molemmat. Lidlin jätskit onkin vielä kokeilematta! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥