Sivut

lauantai 30. syyskuuta 2017

Syyskuun parhaat

Menikö teidänkin syyskuu hirveän nopeasti? Minulla kiire hellitti kuun vikalla viikolla, kun tajusin vihdoin jättää yhden kiinnostavan, mutta oman opintopolkuni kannalta turhan kurssin pois. Onneksi olen sellainen, että osaan seurata jaksamistani ja tehdä korjausliikkeitä tarvittaessa. Mutta nyt niihin tämän kuun ilahduttaviin asioihin, jotka ovat auttaneet jaksamaan!

Nike Lunar Apparent W. Sori vaan 15-vuotias menneisyyden minä, mutta nämä nyt vain ovat paljon mukavammat kuin Demonian platform-bootsit! Kun suurimman osan työpäivistä viettää jaloillaan, niin pitää kenkiinkin alkaa kiinnittää huomiota. Nämä ovat oikeastaan ekat teknisemmät lenkkarini ja olen ihan rakastunut tuohon pohjan rakenteeseen. Käytän näitä yleensä kävelyllä ja silloin kun on iltavuoroa.

Lush. Otin taas käyttöön Montalbano-shampoon, joka on edelleen ihana. Ylipäätään hiukseni ovat paremmassa kunnossa kuin vuosiin, koska aloin tänä vuonna panostamaan hiustuotteisiin. Kiinnostaisiko aiheesta lukea oma postaus? Vuodenvaihteessa ostettu Sugar Plum Fairy oli minulle huulikuorintana floppi (selviän mainiosti vain huulirasvalla). Aloin kuitenkin käyttää sitä kuorintana kasvoille ja se toimii hyvin nenäni pintakuivalle iholle. Magic wand -saippua tuoksuu tosi kivalta eikä jätä ihoa kuivaksi. Mitähän ihanaa täksi halloweeniksi tulee?

Eläinten Body Worlds. Käytiin S:n kanssa vihdoinkin tsekkaamassa näyttely ja koluttiin muutenkin Heurekaa läpi. Ihmisten Body Worldsin onnistuin missaamaan, mutta onneksi tuli mentyä tuohon. Oli paljon ihmeellisiä asioita, hienoimpia juttuja oli ehkä tuo millin poikkileikkaus kalasta. Kävin muksuna usein isän kanssa Heurekassa, joten tuli aika nostalgiset fiilikset! Vielä ehtii tsekkaamaan Eläinten Body Worldsin, näyttely on vikaa päivää auki 29.10!

Mitkä asiat teitä ovat ilahduttaneet syyskuussa?

Translation:
September went so fast! I was really busy with school and work. Last week was a bit easier because I choose to drop an extra course that did not fit to my calendar. Here are things that helped me keep on going on September:
  • Nike Lunar Apparent W. These are actually my first a bit more technical shoes and I love how they feel! When you spend most of your working days on your feet you have to pay attention to the shoes in free time also. I usually use these on walks and when I have an evening shift.
  • Lush. Do I need to say more? I'm nuts about Montalbano shampoo, I started to use Sugar plum fairy as a facial scrub and Magic wand soap is just so lovely.
  • Animal Body Worlds. I missed Human Body Worlds but luckily I went to the animal version! It was so interesting. As a kid I used to go to Heureka science park with my dad so it was a bit nostalgic also!

15 kommenttia:

  1. Syyskuu meni aivan liian vauhdikkaasti :/ Mitenhän ajan saisi kulumaan hitaammin? =D Olen katsellut noita samoja niken lenkkareita salille, mutta en ole raaskinut vielä ostaa xI

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, toivottavasti lokakuu on hitaampi niin ehtii kunnolla fiilistelemään syksyä! ;D
      Intersportilla oli jonkin aikaa sitten kaikki tuotteet -20% plussakortilla niin raaski ostaa nuo, yritä joku samanlainen ale bongata! :)

      Poista
  2. Nuo Lushin shampoot ovat kyllä ihania, oma suosikki on Godiva - tuoksuu niin huumavasti jasmiinin kukille, et on ihana käyttää ja hiukset tykkäävät. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Godiva kuulostaa kyllä hoito-ominaisuuksiensa puolesta tosi hyvältä, hitsi kun jasmiini ei ihan ole mun juttu! Talven varalle tuli ostettua Honey I washed my hair, jotta hiuspohjakin pysyisi kunnossa :)

      Poista
  3. Pakko sanoa että ihanat lenkkarit! Noi on nyt niin muotia niin haluaisin kllä itsekin.. pitäs varmaan harkita sitten ensikeväänä kun talveksi on vaikka mitä saapasta ja tossua ihan valmiiksi :)

    ~ Finnlandsnorsk ~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tosi kiva kyllä, että ton trendin myötä näitä on vaikka millaisia saatavilla ja hyvin voi yhdistää myös johonkin ei niin sporttiseenkin asuun :)

      Poista
  4. Höh, tuo eläinnäyttely meni aivan ohi suun :D Siellä ihmisversiossa kävin onneksi aikanaan, mahtavaa että joku jaksaa väkertää tällaisia opettavaisia näyttelyitä.

    Plattareilla eilen keikalla heiluneena alan kyllä kaivata tuollaisia mukavia lenkkareita. Voisi kerrankin panostaa kunnon kenkiin, eikä ostella vain niitä kympin halpistohveleita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi on vielä muutama viikko aikaa mennä tsekkaamaan toi Eläinten Body Worlds! Mua niin harmittaa kun missasin sen ihmisnäyttelyn. Ja voin vaan kuvitella miten paljon vaivaa tuollaisen tekeminen on ylipäätään vaatinut!

      Mulla on suurin osa kevyemmistä kengistä juurikin sellaisia 10-20e tennareita tai baltsuja. Tämmöiset paremmat kengät tekee kyllä ihmeitä ryhdille :)

      Poista
  5. Syyskuu vain hujahti ohi, en käsitä mihin se meni! :D Hyvät kengät ovat kyllä ehdottoman tärkeät. Mulla on töissä turvakengät, joilla onkin tosi hyvä kävellä koko päivä - vapaa-ajalla taas suosin kaikkea muuta :) Korot piristävät päivää kummasti, kunhan niillä ei tarvitse kahdeksaa tuntia tepastella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on töissäkin lenkkarit, tosin ne nyt ei ole mitkään kovin ihmeelliset :D Korot on kyllä välillä kivaa vaihtelua, mutta koko päivää niillä ei tosiaan yleensä jaksa olla liikenteessä. Suosin nykyään myös enemmän matalia korkoja :)

      Poista
  6. Syyskuu hurahti täälläkin ohi ihan huomaamatta, en ehtinyt edes tajuta, että on jo lokakuu ja tämäkin kohta puolillaan :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tajua miten tämä lokakuukin on startannut niin vauhdilla! Sit onkin jo melkein joulu :o

      Poista
  7. Mua ainakin kovasti kiinnostaisi lukea postausta noista Lushin shampoista, oon koko alkusyksyn miettinyt niihin siirtymistä! Pelkään vaan, ettei ne pese kunnolla, kun normishampootakin joudun aina lakka- ja kuivashampootäyteiseen päähän kaatamaan useamman annoksen ennen kuin tulee puhdasta :S Mutta nyt kun alkaa viimeinenkin kaapeista löytynyt shampoopullo loppua, oon ajatellut marssia Lushiin hakemaan jonkun palashampoon testiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä alkaa luonnostelemaan postausta omista hiusrutiineista tai sitten tarkemmin vain kokemuksistani palashampooseen liittyen. Mulla ei tule laitettua säännöllisesti lakkaa hiuksiin, mutta kuivashampoota muutaman kerran viikossa. Siihen ainakin on Montalbanossa pesuteho riittänyt. Toisaalta esim. tuuheuttava Seanik voisi olla sulle hyvä, jos sitä kautta muotoilutuotteiden tarve vähenisi. Kantsii varmaan mennä reippaasti paikan päälle ja kysellä vielä myyjiltä :)

      Poista
    2. Joo, täytyy kysellä, mikä heidän mielestään sopisi parhaiten :) Pidän tuon Seanikin mielessä, kiitti!

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥