Sivut

sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Halloweenhyvää Lontoosta

Onko teistä moni jo kerennyt juhlimaan halloweenia? Osallistuin eilen pitkästä aikaa halloweenjuhliin - edellisistä taisikin olla jo yhtään liioittelematta kymmenen vuotta. Oli tosi kivaa istuskella ja höpötellä enimmäkseen uusien ihmisten kanssa. Suurin osa porukasta oli myös pukeutunut hyvin teeman mukaisesti.


Tätä viikkoa piristi myös paljon iltapäivä S:n kanssa. Käytiin Starbucksissa juomassa Pumpkin spice lattea, syynättiin läpi Akateemisen joulukorttivalikoima (ollaan pidetty tässä parina vuotena säälimätön joulukorttiraati, jossa rankataan valikoimasta parhaat ja hirveimmät joulukortit), etsittiin sopivia joulu- / tunnelmavaloja Clasulta ja höpötettiin paljon. Voi miten tulee kyllä ikävä meidän kahvihetkiä ja painokelvottomia vitsejä, kun S muuttaa pian Lontooseen! Onneksi sentään voidaan viestitellä sitten ja kyläillä toistemme luona. 


Ihana S oli jopa tuonut minulle Lontoosta halloweenherkkuja! Suomessa halloweenkarkkivalikoima on parantunut viime vuosina, mutta tälle tasolle on vielä matkaa. Nuo kaikki folioon käärityt haamut, kurpitsat ja hämähäkit hauskoine ilmeineen ovat niin suloisia etten edes tiedä raaskiiko niitä syödä! Lisäksi S osti minulle Stockan halloween pop-upista lepakon muotoisen piparkakkumuotin. Pitääpä leipoa S:lle kiitokseksi jotain hyvää joku päivä. 


Happy Halloween!

Translation:
Yesterday I did participate on Halloween party first time after about ten years! It was fun and surprisingly many people had invest time and effort in their costumes. Earlier on this week I also had a lovely afternoon with S. She had brought me some Halloween candy from London! Halloween candy selection in Finland has improved in the last few years but still it is not that awesome. I'm really nuts about these cute ghosts, pumpkins and spiders with their funny faces and I'm not sure when I have a heart to eat them!

Happy Halloween!

8 kommenttia:

  1. Oliko sulla naamiaisasua juhlissa? Jos oli, olisi kiva nähdä kuvaa siitä. :)

    Mun on pitänyt käydä juomassa tuo Pumpkin spice latte niin monta kertaa, mutta unohdan sen aina kaupungilla ollessa. :D Toivottavasti vielä joskus, se kuulostaa niin herkulliselta!

    VastaaPoista
  2. Juu oli naamiaisasu! Pukeuduin Luna Lovekivaksi. Toteutus tosin jäi aika köyhäksi, kun idean asuun sain vasta kaksi päivää aiemmin, eikä paria selfietä lukuunottamatta tullut kunnon kuviakaan otettua :D

    Yritä ihmeessä joskus muistaa Pumpkin spice latte, se on niin herkkua! <3

    VastaaPoista
  3. Alkoi oikeesti hymyilyttää/naurattaa ku kattoo noit karkkeja! Ne on niin hauskan näköiset että tulee hyvälle tuulelle :) Itse kokeilin vaan jotain naamameikkiä, mutta emme viettäneet Halloweenia kavereiden kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, nuo on niin lutuja! Semmoisia suloisen pelottavia :D <3 Mulla on yleensä mennyt halloween juuri tuolleen ihan vain kotosalla. Tämä vuosi oli poikkeus.

      Poista
  4. päätinpä tulla vasta vierailulle tänne sun blogiin :)! Hyvännäköisiä halloween herkkuja :3 itsekkin olin juuri tuossa yksi päivä pitkästä aikaa halloween kemuissa :D

    fashionsituation.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva että kävit! <3 Halloween on kyllä niin kivaa aikaa, toivottavasti sullakin oli mukavaa juhlissa! :)

      Poista
  5. Ihania herkkuja! Toi piparimuotti on vielä hienompi kun omani, ehkä pitää alkaa keräillä lepakkomuotteja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei joo sehän olisikin hauskaa, että samassa piparisatsissa olisi sitten useammankin näköisiä lepakoita! :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥