Sivut

sunnuntai 2. kesäkuuta 2019

Toukokuun parhaat

Nykyään tuntuu siltä, että aloitan kaikki "kuukauden kuulumiset" -postaukset sillä, että päivittelen kuun menneen kuin yhdessä hujauksessa. Niin kävi myös tällä kertaa toukokuunkin kanssa. Kuukauden alussa pakersin kovasti viimeisten koulutöiden parissa ja loppukuusta pääsin vihdoinkin nauttimaan kauan odotetusta vapaa-ajasta. Olen nauttinut alkavasta kesästä ja tehnyt kaikenlaista muutakin mindfulness -tyyppistä asiaa, joista voisin ehkä rustailla ihan oman postauksensa. Toukokuun parhaista asioista ei jäänyt montaa mieleen, mutta ne muutamat jutut taas olivatkin sitten melko suuria.


Oppari valmistui
Sain opparini valmiiksi ja olen saanut siitä jo myös arvion ja opintopisteet. Vitonen pompsahti, jee! Opinnäytetyöni oli kaikenkaikkiaan melko loputtoman tuntuinen suo vaikka tiesinkin tarkkaan mitä olin tekemässä, ja nyt on todella helpottunut olo, kun homma on pulkassa. Koulun osalta odotan enää hyväksymiskuittausta valmistumispyyntööni ja itse valmistujaispäivää.

Allekirjoitin työsopimuksen
Nyt on niin voittajafiilis, sillä jatkan töitä nykyisellä työpaikallani toistaiseksi voimassa olevalla työsopimuksella! Minulla ei siis koskaan ennen ole ollut koulutustani vastaavaa vakinaista työtä, joten olen tästä todella innoissani.

Yksisarviset!
Kuun viimeinen päivä kävin töiden jälkeen ostoksilla. Kotiin päästyäni tsekkasin shoppailusaldon ja totesin, että nyt on juuri sopivan aikuinen olo. Mukaan tarttui kirjakaupasta ekompi kalenteri, apteekista biotiinia ja ruokakaupasta hurjan söpöjä yksisarvistarroja joissa on ihania yksisarvisia ja pegasoksia, pastellisävyjä ja hologrammikimallusta ja kaikkea.


Oliko sinulla mukava toukokuu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥