Sivut

sunnuntai 16. kesäkuuta 2019

Valmis!

Jos 10 vuoden takaiselta minulta olisi kysytty mielipiteitä liiketalousalalle kouluttautumisesta, niin vastaus olisi varmaankin ollut vankka ja ehdoton ei. Mielessä olisi vilissyt kauhukuvia loputtomasta numeroiden pyörittelystä ja päivittäin monotonisiin ja omalle vartalotyypille täysin sopimattomiin jakkupukuihin pukeutumisesta. Vaan tässä sitä nyt ollaan - valmistuin perjantaina tradenomiksi!

Yhtäkään jakkupukua en vieläkään omista enkä myöskään aio ostaa ja töissä pyörittelen numeroiden sijaan pääasiassa verkkosivujen sisältöjä. Vaikka markkinointi ei olisi ollutkaan lukioikäisen minän ykkösvalinta, niin voin kyllä reilusti sanoa olevani todella onnellinen nykyisellä urapolullani. Aiemmalla vestonomitutkinnollani en päässyt tavoitteisiini, mutta nyt minulla on motivoiva ja koulutustani vastaava työ jossa oppii jatkuvasti uutta, joustavat työajat ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä aivan ihanat työkaverit.


Oletko uralla tai opiskelemassa alalle, josta 10 vuoden takainen minäsi olisi ihmeissään?

4 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon! :) Mä vielä oottelen mun kandin papereita, jospa ne viimestään ens kuussa tulis :) Oon ihan pienestä asti tykänny musiikista ja kielistä, joten tämä uravalinta ei ihmetyttäis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Ihana kuulla, että oot päätynyt uralle juuri sellaisten asioiden pariin, jotka ovat jo pienestä asti kiinnostaneet.

      Poista
  2. Upea juttu! Onneksi olkoon! <3

    Älä kuitenkaan dumaa jakkupukuja täysin; niistä saa myös aika rouheita ja tyylikkäitä. ;) En itse tosiaan omista jakkupukua, mutta välillä pohdin, että olispas upeeta että olisi sellainen itsetuntojakkupuku, joka yllä olisi aina fierce fiilis. Sen voisi asustaa vaikka miten, huopahatuilla ja maihareilla. Okei, ei ehkä toimistokäyttöön sopiva haave, mutta no, en itse olekaan toimistotöissä. :D Sori, semmoinen sivupolku... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Fanni! <3

      Tuo on kyllä totta, olen itsekin nähnyt monia kauniita jakkupuvun sisältäviä asuja. Nyt kun tarkemmin miettiin, niin luulen että mun suurimmat kokemuspohjaiset jakkupukunegaatiot juontavat juurensa ajalle jolloin työskentelin myyjänä. Silloin käytössämme olivat sellaiset "fits for no one" -tyyppiset super hiostavat jakkupuvut :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥