Sivut

sunnuntai 30. kesäkuuta 2019

6 x poimintoja kesäkuulta


Treffipäivä
Kesäkuussa päästiin pitkästä aikaan viettämään Aleksin kanssa treffipäivää Helsingissä. Tehtiin kerrankin niin, että emme olleet päättäneet etukäteen leffaa tai muuta kellonaikaan sidonnaista aktiviteettia. Oli mahtavaa vaan käydä syömässä kun huvitti, fiilistellä kauppoja ja mennä Starbucks-törppöjen kanssa Espalle nököttämään kiinalaisturistien keskelle.

Demmersiltä tarttui mukaan herkullinen jääteeksi sopiva Summerdream, jonka pohja on sekoitus intialaisia mustia teelaatuja ja joka on maustettu ananaksella, mangolla, auringonkukalla sekä ruusun ja malvan kukilla. Kokonaisuus on todella hedelmäinen ja lempeän makea.

Valmistuminen
Postasinkin jo aiemmin siitä, että valmistuin tradenomiksi kuun puolivälissä. Nyt saa keskittyä vain töihin ja vapaa-aika on oikeasti vapaa-aikaa, eikä kurssitöiden tai opparin vääntämistä. Vihdoin on aikaa leipomiselle, askartelulle (joulukortit 2019, check!) ja kodin järjestelylle.

Flow Cosmetics -tuotehaaveet todeksi
Aleksin porukat halusivat myös muistaa minua valmistumisen johdosta, joten heitin heille toiveena pari Flow Cosmeticsin tuotetta, laventeliveden ja ruusunmarjaöljyn, jotka ovat olleet ostoslistallani jo pitkään. Käytiin heillä kyläilemässä tällä viikolla, ja siellä ne pari putelia odottelivatkin minua! Jee! Ihanaa muutenkin saada jotain tuollaista oikeasti toivottua, eikä vain jotain turhaa rompetta.


Bujon aloittaminen
Hankin vihdoinkin oman bullet journalin. Kalenterina en bujoa nyt ainakaan alkuun käytä, vaan olen suunnitellut tekeväni siihen lähinnä habit trackereita ja to do -listoja. On mielenkiintoista seurata ja tavoitteellistaa omia tekemisiään. Odotan innolla sitä, vaikuttaako bujo elämään ja fiiliksiin jotenkin positiivisesti.

Oudompia asioita
Stranger Things on sellainen sarja osui ja upposi ihan täysillä. Nyt heinäkuun alussa luvassa on 3. tuottis, joten kesäkuussa katsoin kaksi aiempaa tuotantokautta läpi. Kasaritunnelma, loistavasti luodut hahmot ja hyvä juoni tempasivat jälleen mukaansa.

LOMA!
Ensimmäinen kesälomapätkäni starttasi perjantaina. Alkuvuosihan oli minulla todella hektinen, ja sen myötä alkoikin huomaamaan jo, että ajatukset eivät kulkeneet enää läheskään niin hyvin, kuin mitä toivoisi. Loma tuli siis nyt enemmän kuin tarpeeseen. Eilen kävin kampaajalla leikkauttamassa ihanat kesähiukset - puolet mitasta lähti eikä yhtään kaduta. Tulevalle viikolle on suunniteltu vaikka mitä kivaa ja ennenkaikkea myös täysin vapaata aikaa, jonka voin käyttää senhetkisen fiiliksen mukaan. Lisää lomakuulumisia mahdollisesti luvassa siis seuraavassa postauksessa!


Millainen kesäkuu sinulla oli?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥