Sivut

sunnuntai 16. huhtikuuta 2023

Synttäritoiveet 2023

Sainpas puristettua nyt kasaan synttäritoivekollaasin, vaikkakin aika myöhässä. Koostan näitä toivelistoja lähinnä puolison avuksi sekä jäsennelläkseni omia innostuksiani. Blogiin jaan nämä sitten oikeastaan vain muiden iloksi, joten kehtaa tämänkin nyt vielä julkaista, kun se ei velvoita ketään mihinkään.

Tämän postauksen kollaasissa olevat tuotekuvat eivät ole omiani, vaan ne ovat peräisin postaukseen linkitettyjen yritysten verkkosivuilta.


Olen hyppäämässä pelaamisen syvään päähän ja aloittamassa uutta harrastusta Dungeons & Dragons -roolipelin parissa. Jokin hieno noppasetti olisi kiva ja olenkin kuumeisesti selannut eri pelikauppojen sivuja. Kotimaiset tarjoajat on jo aika lailla kahlattu läpi, mutta esimerkiksi nämä tanskalaisen Nordicdicen Angelic Sharp Dice -nopat kiinnostavat. (Monissa nopissa on tavattoman rumant fontit, tai sitten ne on tyylitelty jo vähän liian erikoisiksi.)

Nostin tähän myös jo joulun lahjatoivekollaasissa olleet hopeiset kuutamokorvakorut Balanced-merkiltä. Löysin Etsystä myös kotimaiselta GeekyKatilta söpöjä ponnareita – niistä eniten resonoi Liikkuvasta linnasta tuttu oikutteleva Calcifer-tulidemoni sekä Pokémon Umbreon.

Edellisestä lahjatoivekollaasista mukana keikkuvat myös Mujin diffuuseri (johon kelpuuttaisin myös pari tuoksua) sekä Vanilla Flyn linnunjalkatarjotin.

Käsitöiden osalta tekisi mieli tehdä uusi aluevaltaus ja opetella tekemään kunnolla ristipistotöitä. Creepy-Crosstich-opuksen mallit vaikuttavat super mielenkiintoisilta tähän (ja toki muutkin ristipistotarvikkeet puuttuvat).

Kesä on vasta tulossa, mutta Pumpkin spice -kausi on aina, joten sen Pumpkin spice -tuoksuvaha voisi olla ihana. Tarotpuodista löytyy myös Pumpkin spice -tuoksuöljyä.

Näiden nostojen lisäksi lahjaksi kelpaisi vaikka elämys, kuten ruokailu hyvässä ravintolassa tai käynti jossain muussa hauskassa paikassa. Jokin omaan (sisustus)tyyliin sopiva esiliina voisi myös olla kiva (tämän taisinkin itseasiassa jo saada lahjaksi). Aiemmin minulla on ollut käytössä Lottaessu, mutta siinä on nyt nappien siirronkin jälkeen liian vähän ympärysmittaa. Eurokankaan lahjakortille voisi myös löytyä käyttöä. Aarikan lintujakin ottaisin mieluusti lisää maalattavaksi.


Mistä sinä haaveilet juuri nyt?

2 kommenttia:

  1. Haluaisin uusia koko vaatekaapin tai hankkia oikeasti mukavia vaatteita pitkästä aikaa. Joten joku lahjakortti johonkin oikeaan kivijalkaliikkeeseen olisi vain paras. Tai ehkä lahjakortti kampaajalle tai muuhun vastaavaan palveluun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koko vaatekaapin uusiminen on kyllä hurjan iso projekti! Toivottavasti löydät pian muutamat kivat avainvaatteet, jotka tekisi olemisesta viihtyisämpää. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥