Sivut

sunnuntai 9. huhtikuuta 2023

Campfires & Vampires sekä muut taianomaiset teet Bird & Blendiltä

Hyvää pääsiäistä! Toivottavasti moni teistä saa nauttia pidennetystä viikonlopusta. Noidat kuuluvat suomalaiseen pääsiäisperinteeseen, joten ajattelin että tutustutaan tänään kolmeen noitamaisen taianomaiseen teehen.

Nämä teet ovat tilattu Iso-Britanniasta Bird & Blendiltä. Bird & Blend on vilahtanut blogissa aiemminkin, viimeksi syksyllä halloween-teekalenterin muodossa. Tässä kolmikossa on kaksi teetä, jotka ovat myynnissä ympäri vuoden. Spiced Pumpkin Pie on kausimaku ja se tulee saataville syksyisin. Kaikista kolmesta teestä todettakoon yhteisesti, että rakastan sitä miten nämä on konseptoitu.


Campfires & Vampires

Campfires & Vampires sisältää kiinalaista vihreää senchaa, kanelia, mausteneilikkaa, ruusun terälehtiä, punapippuria sekä luontaisia aromeja. Tuoksu ja maku ovat yhtä kiehtovia kuin nimi. Teesekoituksesta näkeekin jo, että mukana on reilusti ruusun terälehtiä. Maussa ruusu on vahva ja mausteneilikka sekä muut mausteet ryhdittävät taustalla. Maku on söpö, fiini ja keväinen. Jos pitäisi päättää mitä nämä teen nimessä mainitut vampyyrit ovat, kallistuisin Veren vankien röyhelöasuisten aristokraattien suuntaan.

Butter Brew

Juna Tylypahkaan lähtee 2–4 minuutin kuluttua, joka on Butter Brewn haudutusaika! Butter Brew sisältää intialaista Assam-teetä, Sri Lankalaista mustaa teetä, kehäkukan terälehtiä sekä luontaista aromia. Kuivassa teessä on ihanan makea toffeinen tuoksu. Haudutetussa teessä teiden maut tulevat enemmän esille, jolloin toffeinen maku jää vähemmälle, mutta sitä saa tehostettua lisäämällä mukaan tilkan maitoa. Butter Brew on hyvää, mutta ei mielestäni yhtä uniikkia kuin monet muut Bird & Blendin teet. The Ouncen Creme Brulé vie mielestäni toffeisissa ja karamellisissa teelaaduissa voiton Butter Brewstä.

Spiced Pumpkin Pie

Spiced Pumpkin Pie on vilahtanut blogissa ensikertaa Lokakuun parhaat 2020 -postauksessa ja parhaimmistoon se kuuluu edelleenkin. Spiced Pumpkin pie on kurpitsapiirakan suuntaan twistattu chai, joka sisältää Sri Lankalaista musta teetä, kanelia, mausteneilikkaa, inkivääriä, porkkanaa, kurpitsoiden ja lepakoiden muotoisia strösseleitä, vaniljanpaloja ja luonnollista aromia. Tee on kovin nättiä ja sen maku tuo mieleen kurpitsapiiraan sekä porkkanakakun. Tämä on nykyisin minulle aika must have syksy- sekä talvikauteen.



Tänä vuonna en tehnyt erikseen pääsiäisen sisustukseen keskittyvää postausta. Jos jäit kaipaamaan sellaista, niin kurkkaa pääsiäispostaus vuodelta 2022 tai postaus synkiökodin pääsiäiskoristeista vuodelta 2020.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥