Sivut

keskiviikko 31. heinäkuuta 2024

Heinäkuun parhaat 2024 + Infoa tulevista kuukausista

Heinäkuu jännitti etukäteen, koska silloin oli eron ensimmäinen vuosipäivä. Aloitin kuukauden todella väsyneissä ja stressaantuneissa merkeissä, mutta heinäkuu pääsi onneksi yllättämään positiivisesti. 

Kuun loppupuolta varjosti vanhempieni joutuminen auto-onnettomuuteen, mutta onneksi he selvisivät melko vähillä vammoilla. <3 Aineksia pahempaankin olisi nimittäin ollut. Sitä suuremmalla syyllä, pysähdyn nyt arvostamaan heinäkuun helmiä ja nauttimaan hyvistä asioista:

Kuvakollaasi heinäkuulta

Miniloma vanhempien luona

Kyläilin porukoilla muutaman päivän. Kävimme kirppareilla, vietimme päivän Helsingissä ja pitkästä aikaan jopa pelasimme vähän sulkapalloa äidin kanssa. Oli tosi mukavaa, kun pääsi ottamaan pienen irtioton omasta arjesta työkavereiden lomatuurailujen välissä.

Farkkutakki ja muut kirppislöydöt

Olen etsinyt mustaa tai vähintäänkin tummanharmaata farkkutakkia kirppareilta liioittelematta kaksi vuotta. Nyt sellainen viimein tuli vastaan ja hintaa oli 3,75 €! Takki tarvitsi kuitenkin hieman muokkaamista. Nyt siitä on hihat ja helma lyhennetty sekä yksi kangasmerkki kiinnitetty. Vielä täytyy lisätä toiseen povitaskuun vetoketju, niin farkkutakki on valmiina seuraavaan reissuun.

Lisäksi kirpparilta tarttui mukaan mm. Stephen Kingin Uinu uinu lemmikkini -kirjan painos syntymävuodeltani!

Lohja-päivä

Tein erään ystävän kanssa päiväreissun Lohjalle. Päivään mahtui monta luontopolkua ja paljon mukavia keskusteluja. Aloitimme reissun tsekkaamalla Torholan luolan ja jatkoimme siitä ihastelemaan Paavolan tammea. Tuo satoja vuosia vanha suojeltu tammi on ollut minun menolistallani jo vuosikausia, joten olin ihan onnesta soikeana nyt kun sinne pääsin. Välissä käytiin kahvittelemassa ja sitten vielä kiertämässä kaunista Liessaarta.


Loppuun vielä ilmoitusluontoiset asiat:

  • Halloween-kalenteri tulee tänäkin vuonna! 13 postausta sisältävä kalenteri starttaa lauantaina 7.10. ja uusi luukku aukeaa joka toinen päivä lokakuun loppuun saakka.
  • Pyhitän elokuun syksyn blogipostausten suunnitteluun, enkä julkaise silloin uusia postauksia.

2 kommenttia:

  1. Huh onneksi ei käynyt vanhemmillesi pahemmin! Tuollaiset tapahtumat kyllä herättävät siihen että arvostaa elämäänsä ja ajastaan täällä kannattaa nauttia kun ei tiedä milloin lähtö koittaa.

    Ihanaa Halloween-kalenteri! <3 Odotan innolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! <3 Kyllä tuota on jonkin verran pyöritellyt mielessä, että mitä siinä olisi saattanut tapahtua.

      Ihanaa, että tieto halloween-kalenterista innostuttaa! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥