Sivut

sunnuntai 1. tammikuuta 2023

Joulukuun parhaat 2022

Ensinnäkin hyvää uutta vuotta! Toivottavasti sinulla sujui joulun ja uudenvuoden vietto mukavissa merkeissä. Minulla menivät molemmat oikein kivasti. Jouluna vietin ihanaa aikaa vanhempieni kanssa. Syötiin hyvää ruokaa, vaihdettiin lahjoja ja sitä rataa. Eilen meille tuli pari puolison kaveria viettämään kanssamme uuttavuotta. Tehtiin nyt kolmatta vuotta herkullinen ja raikas perunasalaatti itse, joten sitä voinee jo sanoa perinteeksi? Nyt kun summailen joulukuuta yhteen, niin se olikin yllättävän sosiaalinen, vaikka kuun alkua värittikin koronasta toipuminen.

Isoveli täytti pyöreitä

Veljeni syntymäpäivää juhlistettiin Tuusulanjärven rannassa Gustavelundissa jouluteemaisella brunssilla ja sen jälkeen vielä kakkukahveilla vanhempieni luona. Ruoka oli oikein hyvää ja oli kovin erityistä viettää päivää tällä porukalla. Olisi ollut vielä kivempaakin, jos ei oltaisi Aleksin kanssa oltu niin tööt koronan jäljiltä. Gustavelundin hotellisiiven sisäpuutarhasta löytyy muuten Suomen suurin kanarianpalmu, joka on upea. Kannattaa käydä kurkkaamassa, jos niille suunnille sattuu!

Iltapäivä S:n kanssa

S oli joulukuussa Suomessa visiitillä Lontoosta ja saatiin aikataulutettua yhteinen puolipäiväinen. Käytiin mm. syömässä ja kahvittelemassa sekä nörtteiltiin kirjakauppojen toimistotarvikeosastoilla. Oli ihan parasta – toivottavasti nähdään pian uudelleen! <3

Joulukoristeet

Tykkäsin kovasti siitä, millaisen joulutunnelman sain sisustettua kotiimme, vaikka joulukoristelu on mellä aina aika hillittyä. Meillä ei vaihdella jouluksi verhoja tai mattoja, vaan tunnelma syntyy pienemmillä elementeillä ja tietenkin joulukuusella. Jos haluat lukea ja nähdä lisää, kurkkaa edellinen postaus.

Joululahjat

Vastoinkäymisistä huolimatta selvisin lahjojen hankkimisesta. Niistä erityisen kiva oli veljelleni ja hänen puolisolleen hankkimani kummimehiläispesä, josta he ilahtuivat kovasti. Sain myös itse monta ihanaa lahjaa. Niistä muutaman mainitakseni, S muisti minua satumaisilla aurinkokennolla toimivilla sienien muotoisilla pihavaloilla sekä Tunnel of Bones -pokkarilla (vihdoin pääsen jatkamaan tämän trilogian lukemista!). Vanhemmiltani sain monta kivaa lahjaa, mm. kuvassa näkyvän jänispatsaalla aateloidun koristelautasen ja yhteisenä lahjana minulle ja Aleksille hotellilahjakortin.

Aleksin kanssa emme tänä vuonna lahjoja vaihtaneet. Kumpaakaan ei koronan jälkimainingeissa kiinnostanut koluta kauppoja, joten sovimme että teemme lahjanvaihdon sijaan pienen hotellireissun.


Nyt alkaneena vuonna yritän erityisesti panostaa oman luovuuteni ja luovien harrastusteni vaalimiseen. Vähemmän Netflixin töllöttämistä ja enemmän tekemistä siis. Onko sinulla tälle vuodelle tavoitteita tai lupauksia?

Miten sinulla sujui joulukuu?

2 kommenttia:

  1. Innostuin kirjojen lukemisesta viime syksynä ja luinkin kolme kirjaa, niistä yksi oli yli 700 sivuinen eepos jonka kirjansivun koko ei todellakaan ollut mikään pieni A5 :D Nyt siis jo uusi kirja odottaa noutoa kirjastossa, joten ehkäpä koitan enemmän antaa rauhoittavampaa mietittävää ja aikaa itselleni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä sinä! Kirjojen lukeminen on niin eri asia kuin sarjojen töllöttäminen, kun siinä tarvitsee olla oikeasti läsnä hetkessä. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥