lauantai 1. tammikuuta 2022

Joulukuun parhaat 2021

Aika saisi nyt tämän vuoden alusta alkaa liikkumaan hitaammin, kiitos. Koko loppuvuosi 2021 elokuun jälkeen hujahti hetkessä, eikä joulukuu ollut poikkeus. Hämmentävää kun aika tuntuu menneen liian nopeasti, mutta silti monesta pari kuukautta sitten tapahtuneesta asiastakin tuntuu kuluneen ikuisuus. Joulukuun kiireestä kertoi myös se, että kameran muistikortillekin kertyi kuun aikana kuvia vain muutamasta aiheesta. Hypätään nyt pitemmittä puheitta joulukuun parhaisiin juttuihin, jotka sain kaiveltua jostain muistin perukoilta.


Iloinen jälleennäkeminen

Rakas ystäväni S on asunut jo muutaman vuoden Lontoossa, eikä ollut päässyt koronan takia pariin vuoteen käymään Suomessa. Joulukuussa S tuli vihdoin ja viimein käymään Suomessa, joten pääsimme tapaamaan silloin livenä pariin otteeseen. Oli ihana nähdä! <3

Bird & Blend Snowball -tee

S oli tuonut minulle Briteistä tuliaisiksi Bird & Blend -teekaupan Snowball-nimisen teen, joka ihastutti kovasti joulukuussa. Snowball koostuu mustasta teestä, joka on maustettu kaakaohipuilla, kookoksella ja minivaahtokarkeilla. Mukana söpöyttä lisäämässä on myös ruiskaunokin terälehtiä. Maultaan Snowball muistuttaa erittäin paljon Bounty-suklaata.Joulukortit

Tykästyin tänä vuonna tekemiini joulukortteihin kovasti. Himmeli oli kuviona kohtalaisen helppo tehdä suureen sarjaan kortteja käsin. Käytin kortteihin myös Luhdan mainoskuvastoa, josta sai kivasti erilaisia taustoja kortteihin.

Lintubongaus

Kotimme pihapiirissä näkyy monenlaisia pieniä lintuja ympäri vuoden. Sen myötä olenkin innostunut lintujen bongauksesta ja yritän opetella tunnistamaan koko ajan uusia lintuja. Viime aikoina olen nähnyt pihallamme mm. punatulkkuja ja viherpeippoja, mutta ehdottomasti huikein bongaus oli noin 30 tilhen parvi. Kivaa kun asuu kaupungissa, mutta luonto on näin lähellä.

Ajatuksella valitut joululahjat

Sain tänä vuonna jotenkin aivan erityisen ihania joululahjoja. Niistä tuli sellainen olo, että minut tunnetaan, juttujani on kuunneltu ja tekemiseni ovat jääneet mieleen. En ehtinyt paljoakaan tänä vuonna uhraamaan ajatuksia omille joululahjatoiveilleni tai kommunikoimaan niitä ajoissa eteenpäin, mutta siitä huolimatta sain upeita ja juuri omanlaisia juttuja. 


Minulla ei ole ollut tapana tehdä koko vuodesta mitään koontipostausta, mutta listasin tähän nyt sen sijaan tämän vuoden muut Kuukauden parhaat -postaukset:


Miten sinun joulukuusi meni?

2 kommenttia:

 1. Näyttää tosi herkulliselta tuo tee. ♥_♥
  Ajan kulku on ollut tääläkin todella omituista. Välillä tuntuu että kaikki tapahtui viime viikolla, mutta sitten taas siitä viimeviikosta saattaakin olla kulunut kuukausia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aivan ihana tee, harmi kun sitä ei saa Suomesta!
   Lohdullista kuulla, että en ole ainoa jolla aika tuntuu kuluvan kummallisesti.

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥